Mennyiért vetted a legolcsóbb ingatlanod?
450.000 forintért
2019 decemberében
Győr Moson Sopron megye
( vármegyében)
Külterületi zártkert
900m2 körbekerített telek,rajta egy 36m2 tégla ház,alatta pince
Fúrt kút
Rengeteg gymölcsfa szőlővel a telken
Akkor a 36nm-es ház már eleve sok rá. Vagy pincével együtt annyi?
Nyaralónak gondolom jó.
Mezőgazdasági ingatlan(présház)
Ha bővíteni akarnám vagy építkezni rá további 3%-ban beépíthető a telek
2013-ban Budapest 5. kerületben 9 millióért egy erősen felújítandó de kiváló közlekedési csomóponton található lakást.
2021-ben adtam el miután teljesen felújítottam 52 millióért
Még ebben az évben vettem Budán a II. kerületben 58 millióért egy közepes állapotú hegyi panorámás ingatlant, amit szintén kipofoztam, most ér kb 70-75 milliót.
Na szép amúgy.
Látom, valakik jól jártak, ügyesen fektettek be:)
Most melyik területet, megyét javasolnátok befektetési célzattal? Kb 5M-ig...
"Most melyik területet, megyét javasolnátok befektetési célzattal? Kb 5M-ig..."
Ilyen alacsony áron maximum Kelet-Magyarországon veszel valami nagyon elmaradott régióban romházat, ahol nagyon csekély az esély gazdasági fellendülésre...
Ha több pénzed lenne akkor az albán tengerparti régiót ajánlom, mert az utóbbi években egész jó lett a közbiztonság, gyönyörű tengerparti és hegyi települések vannak arra, egyre több turista utazik oda, kezdve a németektől, angoloktól, franciákon át, viszont az árak még mindig nagyon alacsonyak (akár tengerre panorámás ingatlanoknál is). Meg merném kockáztatni, hogy 2030-ig 4-5x-ös emelkedés fog végbemenni ezen a régión.
"Most melyik területet, megyét javasolnátok befektetési célzattal? Kb 5M-ig..."
Ennyiért max egy garázst kapsz és abból is csak egy régebbi/kevésbé felkapott környéken lévőt.
Házat ennyiért csak Mucsajröcsöge alsón kapsz, de ott nem fogod tudni sem kiadni, sem az értéke nem fog növekedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!