Ez crypto átverés?

Figyelt kérdés
Tehát ugye mindenki ismeri Elon Muskot. Szvl annyi a lényeg hogy ki írta twitterre hogy van egy crypto weboldal név szerint a satexbit.com na és van egy adott kód amit be kell írni és kapsz 0.33 btc-t. Na én fel is mentem arra az oldalra csináltam egy accot beírtam a kódot és kaptam is elvileg 0.33 btc-t. Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehetne megbizonyosodni arról hogy, ez nem átverés. Vagy esetleg valaki már halott erről hogy működik vagy valamilyen személyes tapasztalat ezzel kapcsolatban, vegyem ki a btc-t és merjem meg adni a wallet adressem-et?!?! Kérlek segítsetek!

2023. aug. 15. 12:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
🤣🤣🤣🤣😆😆😆
2023. aug. 15. 12:24
 2/12 anonim ***** válasza:
92%

ja teljesen valid hogy egy promó kódèrt kapsz mai àron 3,4millió forint èrtèknek megfelelő btc-t.

te tènyleg ekkora verèb vagy?

2023. aug. 15. 12:24
 3/12 anonim ***** válasza:
86%

2

Hagyjad szegényt, ennek úgy is mindegy :D

2023. aug. 15. 12:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan, ki hiszi el, hogy az ilyenek igazak?
2023. aug. 15. 15:27
 5/12 anonim ***** válasza:
26%
Én ugyan kriptózok, de Musknak azt se hinném el, amit kérdez. Anno már eljátszott a doge coinnal asszem valamit, egy twitter bejegyzéssel felverte az árfolyamot, majd bezuhant az egész és jó bukó volt annak, aki rosszkor szállt ki.
2023. aug. 15. 21:04
 6/12 anonim válasza:
0%
Én használtam a krakent például. Azzal semmi baj, befektettem, vettem bitcoint stb.. 50 euróval próbálkoztam, ebből amit befektettem az vissza is jött mind miután kivettem. sok értelme nincs, nagy haszon nem lesz, bukás az lehet nagy. Ez mind hülyeség amúgy, annyi felesleges pénze nincs az embernek, hogy eljátszadozzon.
2023. aug. 15. 22:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

@ 22:55

Ebből csak az sejlik ki, hogy semmi fingod nincs a kriptórol, vagy àltalàban bármilyen befektetèsröl.

2023. aug. 16. 05:17
 8/12 anonim ***** válasza:
68%

Elon Musk ilyent nem írt ki a twitterre! Szerintem scam fiók volt.

2010-ben, még elhittem volna, hogy kapok 0,33BTC-t, de most?

2023. aug. 16. 07:34
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként úgy birom itt gyk-n ezeket a lepontozós barmokat, akik életükben 5 forintot se tudtak félretenni, vagy egy bankszámlan inflálják a pénzüket havi több száz forintos számlavezetési díjért meg több ezer forintos tranzakciós díjakért, itt meg mindenkit lepontoznak, aki nem analfabéta.

Kesvencem a mai napig, amikor a saját magát égető nyomorult a kriptot piramisjátéknak nevezi, amikor azt se tudja mi a piramisjáték, csak hallotta ezt a kifejezést, és papagáj módjára dumál, és amikor nyomatja a sületlenségeked, hogy beteszed a pénzed es egyből elveszíted a felét stb, aztán ha visszakérdezel, és esetleg választ vársz arra, hogy ezt miből számolta ki, akkor a sajár hugyában fetrengve nyomja tovább a h.lyeségeit. Az, hogy árfolyamgrafikonokat elemezzen, következtessen rövid vagy hosszabb távon, hogy nagy valószínűséggel merre mozdul, vagy, hogy várható piaci folyamatokkal, gazdasági eseményekkel képben van, már semmi. Azt meg hiába is magyarázza neki valaki, hogyha napi tradelgetés, short/long helyett csak egy kisebb összegért kriptót vesz, amit tud nélkülözni hosszú ideig, és csak hagyja, semmit se csinál vele, akkor ha kivár egy bull marketet, és kiveszi, nyereséges. Csak ugye mindenki elkezd szerencsétlenkedni, ha bezuhan felére az árfolyam, és egyből kapkod a pénze után, fel se bírja fogni, hogy azért mert most a benti 200 ezer forintja éppen 100 ezret ér, attól még ha kivárja, érni fog az 400 ezret is egy bull marketnél. Csak ezeknek hiába....

2023. aug. 16. 07:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Hogy lenne átverés, ha Elon Musk javasolta?
2023. aug. 16. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!