Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Németország árak vs Magyarország?

Németország árak vs Magyarország?

Figyelt kérdés
Olyanok véleménye érdekelne akik pl kint élnek és tisztában vannak a Német árakkal. Mi mennyivel másabb mint magyarban pl: élelmiszerek, innivalók, üdítők, üzemanyag, autók ára stb?

2023. aug. 14. 15:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
26%
Nalunk 80ert kapsz boven alberletet, sot egy onkormanyzati berlakas piaci alapon 60k. Egy jo allapotban levo 1+2 felszobas emeleti lakas 15 18millio. Pesten ez min 40milla. Tehat fovarost fovarossal, videket videkkel hasonlitsd.
2023. aug. 14. 22:44
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat de direkt nem albérletet kérdeztem mivel az településenként változik Magyarországon és Németországban egyaránt.

Már miért ne lehetne összehasonlítani Magyarországot Németországgal? Ha én itthon élek de elakarok költözni németbe akkor nyilván össze fogom hasonlítani amit csak tudok.

Értem én hogy németbe élsz azért nem tudom magyar árakat de a német árakkal gondolom tisztába vagy és ha leírod akkor aki magyarba él össze tudja hasonlítani. Nem nagy logika.

Valamit nem kisvárosi ABC-knek az áraira vagyok kíváncsi hanem nyilván olyanra ahol egységes az ár.

Tesco Spar Aldi mindenhol egységes Magyarországon belül nincs az hogy Pesten drágább mint KukutyinalsóSzentMártonon, Tehát szintén simán összehasonlítható.

A linket Köszönöm

2023. aug. 15. 09:41
 13/14 qkker1 ***** válasza:

Aldi.de, lidl.de, penny.de. kaufmann.de,

Ezek amik itthon is vannak, illetve a Kaufmann Tesco jellegű.

2023. aug. 15. 10:01
 14/14 A kérdező kommentje:
koszi!
2023. aug. 15. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!