Mennyire gyakori a rókapostánál, hogy másik automatába viszik a csomagot, nem pedig abba, amelyikbe kellett volna?
Figyelt kérdés
Apróhirdetésből vettem valamit, és FOXPOST-ba kértem az eladótól. A FOXPOST app írta is, hogy oda fog érkezni, ahová az eladónak megadtam az automata címét. Aztán ma reggel, mielőtt elindultam volna a munkahelyre, kaptam az SMS-t, hogy a Tesconál lévő automatába érkezett meg. Na most, ha abba az automatába hozták volna, amelyiket megadtam, akkor egy pici kerülővel meglett volna munkából hazafele jövet, így meg plusz fél órába telt elgyalogolni a vasútállomástól a Tescohoz, majd onnan haza. Amúgy nem írta az app telítettnek az automatát, bár ez pont egy nagyobb csomag volt, a nagy rekeszekből meg kevés van, szóval így még valahogy érthető, de mennyire gyakori eset?2023. aug. 11. 21:43
1/1 anonim válasza:
Pont ma jártam így! Fel is háborodtam miatta! Felhívhatna ilyenkor előtte, hogy mi legyen! Én értem, hogy tele van az automata és nem tudja beletenni, de átviszi egy olyan automatába, ami nekem +10 km-es kerülő lenne? Minek? És akkor a mailjében meg arra hivatkozik, hogy "azért, hogy hamarabb kézhez kaphassam a terméket"??? Ráadásul a viberen küldött üzenetből még az sem derült ki, hogy nem oda vitték ahová kértem, így tettem egy jó nagy felesleges kerülőt. De mindez még csak a jéghegy csúcsa volt! Mindezek után (mivel az e-mailjeimet nem látom a telefonon) hazajöttem, látom a küldött e-mailt, hogy máshová vitte. Mondom megkérem akkor, hogy vigyék már át oda, ahová eredetileg kértem volna, de nem olyan egyszerű ezt sem elintézni! Először is nincs e-mail elérhetőség sehol, csak noreply... De oké, akkor telefonálok! Automata.... Az istennek nem akar élő emberhez kapcsolni. Nagy nehezen végre felveszik. Elpanaszolom magam, hogy a hócipőm már tele van, mert már 2-3 órát csesztek el az életemből de még mindig nincs csomagom, mire mondja, hogy oké átviszik oda ahová kértem, de ez lehet 1,5 hét lesz. Oké, legyen! Viszont akkor kérem, hogy jelezze már az eladó felé is, hogy nem miattam hiúsult meg az átvétel, hanem az ő hibájukból csúszik az átvétel, + egy héttel. Megígérte, hogy jelezni fogják, de maradt bennem némi kétely ezzel kapcsolatban....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!