Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ilyen átveréskor mi a fenét...

Ilyen átveréskor mi a fenét lehet tenni?

Figyelt kérdés

A sztori a következő:

Facebookon rám ír egy volt kollégám lánya aki szintén itt lakott a faluban X évig, hogy segítsem már ki egy 20-assal, sürgős lenne stb stb.. Gondoltam mivel ismerjük egymást,és megsajnáltam, azt mondtam magamban, hogy üsse kavics.. Megadta a bankszámlaszámát, utaltam netbsnkon keresztül majd millió puszi, megköszönés stb, stb.. Eltelt 2 hét megint írt ezer síró smiley-val, hogy óriási bajban van, megint kéne segítség,, nincs senkije a nagyvilágban bla bla..

Itt már azt mondtam, hogy nagyon gyorsan felejtse el,és szolgáltassa vissza a huszasomat mert nekem is szükségem van rá. Jött a válasz, hogy oké, oké,, a fizetéskor visszaadja, erre meg totál fekszívódott az adatlapja. Tiltotta magát az oldalról. Becoptam ahogy szokás mondani.. De a bankszámlájából nem lehet valahogy kiindulni, hogy kihez tartozik? Hogy valóban ő volt egyáltalán nem egy kamus valaki? (volt csávója stb bárki)

2023. aug. 10. 23:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"azt mondta, ő erotikus szolgáltatásért kapta azt a pénzt. Persze nem volt igaz, de nagyon égő volt."

Olyan csúnya volt ?

2023. aug. 11. 19:37
 12/14 anonim ***** válasza:
91%

Hát ha ismered a családot, akkor velük beszélni.

Meg ugye a lányt is ismered.

Írj egy levelet, hogy adja vissza a 40 000 Ft-odat, amivel 2 éve tartozik.

Majd visszaírja, hogy csak 20 000 volt és március 28-án.

Ez már bizonyíték.

2023. aug. 12. 04:38
 13/14 A kérdező kommentje:
Igen, ez lenne a legegyszerűbb, csak ha már ilyen genny mocsok személyiségű,, tuti azt mondaná, hogy ő nem is kért tőlem, hogy valaki kamu profilt csinált a nevében meg ilyesmi.
2023. aug. 12. 08:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Amennyit ezzel foglalkozol, ennyi idő alatt az 5-szörösét megkerested volna.
2023. aug. 14. 05:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!