Más is agyal és aggódik azon van egy csomó kiadása rezsi meg hitel és az ember próbálja normálisan fizetni és ezért el megy az élet kedve is ????
De annál gonoszabb, az igen.
Nettó vagy bruttó? Mert bruttóban nem valami sok az 500, egy SSC-ben is meg lehet ennyit keresni.
Nettóban már kicsit nehezebb, de megfelelő tudással nem lehetetlen.
IT világban meg kifejezetten kevésnek mondható, mert még egy zölfülű junior fejlesztő is bruttó 700-800-as fizetéssel indul, seniorként meg határ szinte a csillagos ég. Én pl. 7 év tapasztalattal nettó 1,1 milliónál vagyok.
"Nekem a jó fizetés 500-600 K "
Ez reális álvárás, ha valamilyen piacképes keresett tudásod van, amit nem tud nyújtani bármilyen betanított csimpánz, vagy utcáról berántott fogatlan tróger.
Ez a világon mindenhol így volt, hogy alacsony hozzáadott értékű munkáért alacsony bér járt, amiből nem lehetett túl jól megélni. Külföldön sincs kolbászból a kerítés. Nyugati jóléti országokban is vannak szűkölködők.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!