Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ekkora összeggel spekulálni-...

Ekkora összeggel spekulálni- mi sülhet ki belőle?

Figyelt kérdés

Csak nemrég kezdtem el tőzsdézni olvasgatok a témában, szeretném minél jobban csinálni.

Eddig csak részvényeket vettem nagy cégeknél, amiknek szerintem meg mások szerint is hosszú jövője van és osztalékot fizetnek.

Viszont megpróbálnám a szerencsémet és arra gondoltam hogy megpróbálom a spekulálást ezer dollárral. Ez olyan pénz, amit tudok nélkülözni, nyilván rosszul esne elveszteni vagy felezni, de nem kerülök az utcára nélküle , úgy veszem mintha cigire költöttem volna. Találtam néhány olyan céget ami naponta elég sokat beinog, és ha nem csalnak a számitásaim, ezer dollárból tudok venni pl 20 darab 50 dolláros részvényt, ami pár ora alatt felmehet 52re és kerestem 40 dollárt . Gondolom ezt is vissza fektetném és mind így.

Mit gondoltok, ekkora összeggel ez így tök jó vagy inkább lutri és nem kockáztatnàtok?27n

2023. aug. 9. 00:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
ez a victory modszeres buza meg nem birt megdogleni...
2023. aug. 9. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!