Egy használt, de teljesen jó állapotú ruhát az eredeti ár hányadáért lehet eladni?
Figyelt kérdés
Van egy elég drága ruhám, amit a jelenlegi oldalon 370 €-ért árulnak akciósan (470€ az eredeti ára).
Mennyiért lehetne szeirntetek meghírdetni?
2023. aug. 5. 15:54
1/9 anonim válasza:
Meghirdetni bármennyiért lehet, de eladni a tizedéért sem.
2/9 A kérdező kommentje:
De pl: a restyle, killstar és társai márkáknál ha 20-30 ezerbe kerül egy ruha mondjuk, 10-15- ért eltudom adni.
Csak mivel ezt a márkát nem ismerem, és mekkora a vásárlóköre, így én nehezen tudok viszonyítani
Egyébként egy avantgard ruha stílus, amit felszeretnék adni. Kicsit alter, kicsit goth, kicsit trash de mégis elegáns. Eléggé egyedi
2023. aug. 5. 16:13
3/9 anonim válasza:
Tizede, ha nagyon jó állapotú és népszerű márka, akkor is max az uj ár ötöde.
4/9 anonim válasza:
Magyar nyelven, magyar oldalakon elenyészően kicsi az esélyed. Nagy, nemzetközi oldalakon (ebay-szint), profi fotókkal és leírással kicsit jobb.
5/9 anonim válasza:
Minimum felére kell csökkenteni az árát.
6/9 anonim válasza:
Lépj be facebookon olyan csoportokba mint a sznob raktár és nézz körül. Aztán ha drágán hírdeted akkor nem viszik el, akkor engedsz az áron.
7/9 anonim válasza:
Azért az elég árulkodó, hogy inpulzív módon valaki megvett egy 470 eurós ruhát majd sír, hogy nem tudja kevés veszteséggel eladni.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! 😊
A sznob raktár oldalát felkerestem, köszi a tippet! :>
2023. aug. 5. 16:55
9/9 A kérdező kommentje:
Ki sír? Szimplán érdeklődtem. Ha nem tudom eladni, az sem baj, hordom és kész.
De ha "sírnék" is, neked akkor sem lenne semmi közöd hozzá.
Az, hogy mit csinálok a ruhával az én dolgom.
2023. aug. 5. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!