Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Alza-ba ha visszaviszek...

Alza-ba ha visszaviszek terméket, kell ahhoz is kitöltött nyomtatvány?

Figyelt kérdés

Eddig még semmit nem kellett visszavinnem hozzájuky így nem tudom náluk hogyan megy.

Papír alapú számlát nem kaptam tőlük.

Előre kitöltött nyomtatvánnyal kell visszavinnem az árut, ami nyomtatvány nélkül elküldenek?

Nem egyértelmű az alapján amiket olvastam, mert visszaküldésénèl egyértelmű.

2023. aug. 4. 11:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Garanciás vagy elállás?
2023. aug. 4. 12:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Elállás.
2023. aug. 4. 12:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Első körben írj egy emailt, hogy legyen nyoma, legyen benne az, hogy élnél az elállási jogoddal, add meg a rendelési számot is, aztán én felhívnám a legközelebbi üzletet (nem is tudtam hogy van nekik) és felhívnám, hogy mizu, de meglepődnék ha neked kellene kinyomtatni otthon a nyomtatványt. Elég ha beviszed a cuccot gyári csomagolásban, a többit intézik.
2023. aug. 4. 20:02
 4/4 A kérdező kommentje:

Végül chat-en informálódtam tőlük, az illetékes mondta hogy az önkiszolgálóhoz menjek, (valójában a helyszínen az őr a reklamációhoz irányított) de arra már nem tudott választ adni, hogy ehhez is szükséges-e sorszám húzás mint amit kapunk például a termék kifizetése után.

Végül csak leadtam a terméket, indoklás sem érdekelte őket, és mondták, hogy visszautalnak.

2023. aug. 4. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!