Boltban fizetés hogy működik szép kártyával?
Minden élelmiszerbolt elfogadja? Ha nem, akkor honnan tudom hogy melyik fogadja el?
Külön elválasztva kell a szalagra pakolnom az élelmiszert és azt külön kifizetni a szép kártyával, aztán külön a többi cuccot meg bankkártyával/készpénzzel?
Mi számít ilyen szempontból élelmiszernek egyáltalán? Csoki? Gyümölcslé? Bor? Chips? Stb?
Eddig nem volt lehetőségem de most tudok majd ezzel élni, csak nem értem hogy működik.
"Ha nem, akkor honnan tudom hogy melyik fogadja el?"
Megkérdezed. Anyukám mondta mindig, hogy azért van a szám, hogy kérdezzek.
Szerintem külön kell pakolnod, mivel egy bicikli (ha veszel) nem az élelmiszer kategória.
Szerintem a bort nem fizetheted SZÉP-kártyával. De lehet, hogy mégis. Ezt is megkérdezném, mert én sem tudom. Egyébként szoktak szólni, hogy mit nem lehet vele fizetni.
Nyugodtan tegyél fel mindent a szalagra, a pénztárgép ki tudja számolni, hogy melyik áru Szép és melyik nem.
Először a Szépkártya által fizetendő összeget vonjuk le, utána a maradékot fizetheted bankkártyával vagy készpénzzel.
A Clubkártyát is mutasd be /a sok kedvezményért/.
Tesco
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!