Milyen jogaim vannak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Sokan kíváncsiak arra, hogy milyen jogaik vannak, amikről nem is tudnak. Én egy pályakezdő vagyok egy házmesteri lakásban élek most, ahol csak a rezsit kell fizetnem, jelenleg álláskereső vagyok. A szociális irodában igényeltem, hogy egy évre biztosítsák Társadalom Biztosításomat. Ez sikerült is, de leellenőriztek és csodálkoztak, hogy honnan tudok erről. Eleinte én sem tudtam róla, az apehnél mondta egy lány van ez a lehetőség, ha nem ő van havonta fizetném az 5ezer ft-ot. Gondolom ebben a helyzetben amíg csak kisegítőnek hívnak be 1-2 helyre, lenne más segítségem is az államtól. Ha tudtok valamit, legyetek szívesek, segítsetek!

Brigi

2010. okt. 14. 19:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!