Milyen tapasztalata van Marosi Aladár által csinált “A SIKER ILLIK HOZZÁD” projekthez? Kripto bot.
Figyelt kérdés
2023. júl. 24. 14:09
21/27 Emőke1967 válasza:
Szia, sajnálom. Ezért ajánlottam, hogy álljunk össze, több értelme lenne mint egyenként, mert ez már tűrhetetlen amit csinál. Ha akarsz írj a szabotami@gmail.com email címre , ez az enyém és szedjünk össze egy csapatot. Mindent ments le , levelezést, befizetést....stb. LÉPJÜNK ELLENE!!!
22/27 Emőke1967 válasza:
Bocs szabotami1967@ gmail.com
23/27 anonim válasza:
Én a tiktokon ismerkedtem meg Marosi Aladár al videó nézésèrt kínáltak pénzt 52 videó megtekintése után 8700ft gyűjtöttem elvileg össze amit nem tudtál ki utalni csak akkor lehet ki fizeti,ha van egy lezárt kereskedés az úgynevezett bottal. Egy hónapig minden nap küldözgetett a lezárt nagy összegű kereseteket a telegramos csoport segítségével. Egy hete beadta a derekam és tettem egy befizetést,30000 Ft fizetem be ami után kb vártam 5 óra hosszat állítólag meglett a keresett ekkor jött egy újabb befizetést amire 355eurot kért hogy kiutalás tudjon kezdeni, és ekkor jött egy újabb befizetés után kérelem amire az volt a válasz hogy zárolták a megkeresett összeget mivel nem vagyok Amerika állampolgár és nincs adózási felületem, gyorsan állítólag keresett egy ügyvédet aki elrendezni a zárolás feloldását,ere fizetni kellene 70,000 Ft amit én már nem fizetek ki neki. Ha van itt ojan aki felszerernè jelenti én csatlakozók hozzá
24/27 powerred válasza:
Sajnos en is az aldozata lettem.
25/27 Emőke1967 válasza:
Ma kaptam az infót, csak dolgoztam ezért nem írtam eddig itt mindenki fel tudja jelenteni : FCA oldala, csalás bejelentés. Fotókat is lehet mellékelni. FCA az az angol finanszírozási cég akinek az állítólagos " jogosítványával" " dolgozik" ez a csaló. Na a cég ilyet nem ad ki , és nem is hallottak még erről az emberről . Amúgy az angol cég, ha kiadott volna bármilyen jogosítványt azon a név fordítva szerepelne. Aladár Marosi lenne. De nem adott ki. Mindenkit bíztatok, hogy itt kezdje el a pénzének visszaszerzését, mert ők hivatalból eljárnak az ilyen csalások ellen és van rá kapacitásuk, hogy megkeressék.
26/27 powerred válasza:
Hello. Valaki tett már feljelentést?
27/27 anonim válasza:
Sajnos én is áldozat vagyok de engem Jenő Balla szedett rá!
Hol tudok társulni a feljelentéshez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!