Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen tapasztalata van...

Milyen tapasztalata van Marosi Aladár által csinált “A SIKER ILLIK HOZZÁD” projekthez? Kripto bot.

Figyelt kérdés
2023. júl. 24. 14:09
1 2 3
 11/27 Emőke1967 válasza:
Ha valaki partner benne, szóljon. Én egyedül is megteszem a feljelentést csalás vádjával és visszaszerzem a pénzem. Minden levelezés le van mentve. Ha többen vagyunk, nagyobb az összeg, több az esély.
2023. júl. 29. 15:37
 12/27 Emőke1967 válasza:
Ha valaki partner ennek a csalónak a lebuktatásában akkor írjon rám.
2023. júl. 29. 15:45
 13/27 Masenyka válasza:

Mindenképp jelentsd fel, bár azt nem tartom túl bíztatónak, hogy a nevére semmilyen felület sem dobott fel semmit.

Én végül nem fizettem neki semmit, ott akadtam fenn, amikor lajhárnak nevezett.

2023. júl. 30. 22:14
 14/27 anonim válasza:

Üdv

Ma reggel rá írtam az úri emberre

Ő tagad mindent és felháborodva kijelentette hogy eddig mindenki megkapta a pénzét és csak a hírnevét akarják itt bemocskolni.

Nos szerintem ha valaki Dubajban él tehetős emberként akkor nem azon fog aggódni hogy itthon magyarban csorba esik a hírnevén

Jajj majdnem megsajnáltam.

Szal ne utaljon neki senki semmit mert csak pórúl jár.

Köszönöm hogy felhívtátok a figyelmem rá mert majdnem bedőltem neki..igaz 30E Ft nem a világ vége de valakinek az egész világot jelenti.

2023. aug. 1. 13:16
 15/27 anonim válasza:
Sziasztok, engem is megakart csinálni de én mikor regisztráltam a MOONPAY, Akor nem az ő pénztárca címet írtam hq nem a sajátomat, és így nem került nála a pénzem, szerencsére. Most azt kérem tőletek hogy ályunk össze minél többen hogy feljelencsunk a tobrendbeli csalasert, mert minél többen leszünk anal komolyabban fog foglalkozni az ügyel a rendőrség, mint ha csak egy ember jelentene fel. Ilyen csalok nem érdemelnek hogy szabadok legyenek ha nem a börtönben a helyük. Mit szóltok? Bő sasatok meg a helytelen írásomat, de a magyar nyelv nem az anya nyelvem, ha nem tanult nyelv, és nem könnyű ;) . Köszönöm a megértéseteket.
2023. aug. 1. 21:38
 16/27 Emőke1967 válasza:

Anonim, hogy és hova írtál annak a szemétnek??

Amúgy én is azt írtam, hogy ha partner valaki abban, hogy a helyére tegyük, akkor vegye fel velem a kapcsolatot. Én mindenképp megteszem a feljelentést. Nálam meg van az útlevél fotója amit átküldött és az áítólagos engedélye.

2023. aug. 2. 00:43
 17/27 anonim válasza:

Én a Telegram alkalmazáson belűl a Kovács Elemér (Marosi Aladár)fiókjában,vigyázat több a személyazonossága.De ma reggel ugyanúgy küldözgeti tovább a hülyeségeit hogy ennyit meg annyit fizessek be.mintha mi sem történt volna tegnap,miután kifejtettem neki a nézetemet a csalómunkássága iránt.

A szerény meglátásom az hogy az ilyet nagyon nehéz lesz megfogni.

Fogalmunk sincs mi az igazi neve hol tartózkodik stb stb

Mert én ezekután azt se hiszem el hogy ő Dubaiból irányít mindent.

Emőke,tessék nekem elmondani hogy sikerült kicsalni belőle az útlevelét és az engedélyét?

Mert ha ki kűldi nekem is akkor talán talán ha többünknek is meg van lehet kezdeni valami ezzel az üggyel.

A Telegrammon elvileg fel lehet jelenteni a csatornáját,meg is tettem ám semmit nem értem el vele.

2023. aug. 2. 10:16
 18/27 anonim válasza:
Én is így jártam, elutaltam neki a 78 eurót majd hirtelen kérte a 355 eurót, amiről nem is tájékoztatott. Lescreeneltem az útlevelét és az ún. engedélyét. Szerencse hogy ki lett írva ez a kérdés.
2023. aug. 5. 13:47
 19/27 Emőke1967 válasza:

Már ott tartunk, hogy , ha átutalom a 355 eurót akkor 25%- kal többet kapok . Nagyon agitál. Ezeket mind lementettem és felhasználom. Aki tőzsdézik tudja jól, hogy egy lezárt tranzakció összege nem nő és nem csökken . Bármi történik a piacon.

Ezzel is bebizonyította, hogy csaló.

2023. aug. 6. 12:10
 20/27 Cincogi5 válasza:
Sziasztok! Csatlakozni szeretnék a csoporthoz,sajnos elhittem neki a dolgokat. Jelenleg 580 Eurót fizettem már neki, most 415 Eurót kér, amit már nem vagyok hajlandó elutalni.
2023. aug. 6. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!