Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az olyan webáruh...

Mit gondoltok az olyan webáruházról, aminek gmail-es címe van, megbíztok benne, vagy ez inkább a "hagyjuk" kategória?

Figyelt kérdés
2023. júl. 23. 13:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Nálam a "hagyjuk" kategória.
2023. júl. 23. 13:25
 2/9 anonim ***** válasza:
62%

Amúgy nem tök mindegy?:D

Miért bármiben más az, hogy a host domain alatt kreál egy e-mailt, amit aztán átirányít a gmail fiókjába, vagy eleve azt adja meg?

Persze nekem is van céges e-mailem, de csak a képmutatás kedvéért. Abszolút megértem ha valaki nem szivatja önmagát, ettől a szolgáltatás minősége nem változik, sőt.

2023. júl. 23. 13:48
 3/9 A kérdező kommentje:
A bizalom miatt, egy nagy és komoly cég nem égeti magát ingyenes e-mail-lel szerintem. Bár aztán ki tudja...
2023. júl. 23. 14:01
 4/9 anonim ***** válasza:

Elárulom, mint e-mail ingyenes, illetve a domainnel kapod amin a weboldalad van. Amiért fizetsz kb havonta 1000 forintot. Nagyon prémium cucc.

Ezzel szemben a cégemnek google workspace enterprise csomagja van, hússzor annyiba kerül mint a website és e-mail cím.

Még mindig olcsójános dolognak tűnik? Vagy érzed már önnön felületességed? :D

2023. júl. 23. 15:15
 5/9 A kérdező kommentje:
4: Azért remélem érzed a különbséget egy sales@ibxpartners.com és egy joskabt@gmail.com között. :D
2023. júl. 23. 15:19
 6/9 anonim ***** válasza:

4

A google workspace ad ám e-mail domaint, nem kell a @gmail.com -t használni... :/

2023. júl. 23. 16:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha már többé éven át bizonyított, akkor nincs baj gmail címmel sem. Ha új versenyző, akkor részemről lapozok
2023. júl. 23. 16:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy EV-nál elmegy, de egy Kft-nél már gagyi.

Kb semmibe nem kerül egy saját domain. Google-től is veheted, es akkor gmail felületed van, ami nagyon jó.

2023. júl. 24. 10:25
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondolom, pár ezer Ft/év egy normális domain, amelyik cég enyit sem tud/akar kiadni rá, az annyit is ér.
2023. júl. 24. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!