Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A rózsaszín papír (ami az...

A rózsaszín papír (ami az összes munkaviszonyt tartalmazza) elvesztése esetén mit lehet tenni, hogy lehet pótolni?

Figyelt kérdés
2023. júl. 20. 10:53
 1/10 anonim ***** válasza:
70%

Papírboltban lehet kapni. De a munkáltató is kiállít egyet.

Akárhova beadtam munkáltatónak, nem kaptam vissza, újat írtak helyette. Most van itthon 4-5 db ilyen, mind egy egy munkáltatótól.

Ezek is aztán....meg a rend ami ott folyik náluk. 🙄

2023. júl. 20. 11:15
 2/10 anonim ***** válasza:
16%

Hogy ez mi?

Életemben nem hallottam róla. Szerintem ez már rég digitális rendszerekbe költözött.

2023. júl. 20. 11:17
 3/10 anonim ***** válasza:
17%

De komolyan létezik ilyen? :D 10 éve dolgozom, jelenleg pedig két saját cégem van alkalmazottakkal, és még sosem kaptam sem csináltam ilyet.

2023. júl. 20. 11:17
 4/10 A kérdező kommentje:
1: nem az a baj, hogy az újabb munkáltatók ne állítanának ki újat, hanem a régi veszett el, amiben a legtöbb munkaviszonyom be volt vezetve. Mintha kb harminc évről nem lenne dokumentációm, az utolsó évről meg igen.
2023. júl. 20. 11:27
 5/10 anonim ***** válasza:
65%

"Akárhova beadtam munkáltatónak, nem kaptam vissza, újat írtak helyette. Most van itthon 4-5 db ilyen, mind egy egy munkáltatótól."

Akkor csak visszakaptad....legfeljebb nem adtad oda, ezért mindenki kiállított neked egy újat.

2023. júl. 20. 11:28
 6/10 anonim ***** válasza:
26%

5# Nem kaptam vissza azt amibe az összes munkaadó benne volt rózsaszín harmonika karton..

Úgy kellett visszakérnem, de minden további munkáltató kiállított egy újat.

Így már érted?

2023. júl. 20. 11:38
 7/10 anonim ***** válasza:
65%

Ha mindegyikben egy cég van, és 5 darab van már otthon, akkor egyértelműen te nem adtad le sosem a cégeknek.

Mert ha leadod, akkor abba írják.

"Úgy kellett visszakérnem" Mit kértél vissza, ha le sem adtad?!?

Mert ha leadod, akkor legalább egy-egy könyvben már két cég lenne, de neked mindenki újat adot, mert nem adtad le.

Így már érted?

2023. júl. 20. 11:58
 8/10 anonim ***** válasza:

7# na, úgy volt, hogy volt arózsaszínk kis karton a hajtogatós, volt benne 3 munkahely, vittem tovább, lesdtam, majd nem abba pecsételtek hanem újat írtak. Mondom oké, de hol az amit leadtam? Nem tudják. Majd jött postán úgy 3hét múlva, de abba már nem irtak semmit.

Kövi melóhely, ugyanez, szóltam hogy hol van, miért nem abba írták? Mert újat írtak. Pont.

És még ez ment úhy 3 melóhelyen keresztül.

Lazán veszik...

2023. júl. 20. 20:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Az komoly....köszi, így már értem...lazán kezelik, bár elvileg nagy jelentősége nincs, minden megvan az OEP-nél, ha be voltál jelentve.
2023. júl. 20. 22:01
 10/10 A kérdező kommentje:
Nekem a nyolcastól eltérően az a bajom, hogy nem küldték vissza postán. Ők azt állítják, hogy igen. Mégsincs nálam. Ezt hiányolom.
2023. júl. 21. 08:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!