Érdemes kimennem külföldre, ha úgy havi 600 eurót tudnék félre rakni, az itthoni havi 50 ezer ft helyett?
Figyelt kérdés
Ezzel mennyire lehet előbbre jutni? Lehet belőle valamikor saját lakásom Magyyarországon?2023. júl. 18. 08:41
11/16 anonim válasza:
Hogy ezek a szegények mindig milyen ingerültek. :)
12/16 anonim válasza:
Én mennék (vagyis én már elmentem otthonról). Ha mégsem tetszik, bármikor hazamehetsz.
13/16 anonim válasza:
én 3.5 éve németországban dolgozok... mindent fel k adni az s havonta 800€ teszek félre viszont néha költök belőle. m jelenleg 13.000 eurom van.. több is lehetne ha nem költenék... én úgy jöttem ki hogy 0 nyelvtudással... es most hivatalokba us elboldogulok
14/16 anonim válasza:
#13: Szerintem rekorder vagy az oldalon a fél pipáddal. :D :D :D
15/16 gungasam válasza:
A kégli árához a beugró (önrész) biztosan hamar összejönne. Amikor már nagyon megszoktad odakinn, más nem is kéglire fogsz gyűjteni, legalábbis nem feltétlen magyarországira.
16/16 anonim válasza:
#13 Látod, ezért nem éri meg kiköltözni. Én egy Német cégnek dolgozok és nem 800, hanem 1400 Eurót teszek félre havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!