Hogyan kerested meg az első 1 millió forintod?
Ahogy egyre többen, énis azon a véleményen vagyok, hogy Magyarország egyre élhetetlenebb. Szerintem becsületes munkával nemhogy megkeresni, de összegyűjteni is nehéz ennyi pénzt, pedig szerintem ez nem olyan hatalmas összeg. Bár csak egyetemista vagyok diákmunkával max 260at tudtam megkeresni max.
Mi a véleményetek hogyan lehet összegyűjteni az első 1 milliót Magyarországon fiatalként?
Volt egy autó ára "örökségem" ~500
Volt némi tartalékom egy pár hónapos holland melóból ~200
Aztán lediplomáztam és dolgoztam, a próbaidő alatt gyöngén (~180) később jobban (~250) kerestem, így néhány hónap alatt, pár tízezresével megvolt.
Azóta se volt ennyi pénz egyszerre a számlámon sose de ez csak a saját hülyeségeimnek köszönhető, mindig volt egy "projekt" amire elment.
Mondjuk részben egy lakás kezdőrészletére ami nem volt akkora hülyeség.
De még szerintem így is lehetnék 10 évnyi munka után többmilliós pluszban (ami jelenleg mínusz :))
Mondhatja bárki hogy szerencsés vagyok az erős diplomámmal de egy szakmával, külföldi melóval stb. ugyanez lenne a helyzet. Rengeteg a lehetőség, de sok mindenen el lehet csúszni, ez is tény.
Továbbtanultam, elvégeztem, majd szereztem egy olyan munkát, amivel ezt könnyen meglehet keresni.
Ahogy elkezdtem dolgozni egyetem után, rá 2-3 hónapra meg is volt a félrerakott 1 millió, 22 évesen.
Marihuána eladásból!
Nem vagyok rá büszke, de többet kerestem vele 1 év alatt, mint bármilyen más szakmával. Szigorúan szabályokhoz kötve!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!