Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Viszik a lottó ötöst mint a...

Viszik a lottó ötöst mint a cukrot,hány mezőt kell kitölteni? Vagy tudni kell az o,r,b,a,n betűk aktuális szám megfelelőjét? Kapcsolódó:mi történne ha kiderülne h azt húznak ki amit akarnak?

Figyelt kérdés
2023. júl. 16. 12:31
 1/7 anonim ***** válasza:
46%

Viszik a lottó ötöst mint a cukrot,hány mezőt kell kitölteni?

Ahhoz, hogy érvényes szelvényt adj fel, elég 1 mezőben 5 számot megjelölni

Vagy tudni kell az o,r,b,a,n betűk aktuális szám megfelelőjét?

Ez valami számmisztika, vagy csak szimplán politika?

Kapcsolódó:mi történne ha kiderülne h azt húznak ki amit akarnak?

Semmi, történt bármi, amikor kiderült, pl. hogy miniszteri szinten megy a mutyi a végrehajtásban? Mikor kiderült, hogy közpénz milliárdok vándorolnak magánzsebekbe? Semmi, akkor majd pont a szerencsejáték miatt lenne lázadás?

2023. júl. 16. 12:47
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

"mi történne ha kiderülne h azt húznak ki amit akarnak?"

Semmi, nem gep dobna a szamokat, hanem emberek, ugyanugy el kene talalnod oket.

2023. júl. 16. 13:11
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Debil vagy?
2023. júl. 16. 13:27
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Van baj...
2023. júl. 16. 13:57
 5/7 anonim ***** válasza:
36%

Pár éve 5 perccel előbb kerültek fel a netre nyerőszámok, mint az élő húzás kezdeti időpontja.

Ezt úgy kommunikálták le, hogy rossz időkóddal szerepelt a feltöltött oldal... Ez sokakat meggyőzött és elég is volt nekik magyarázatként, részemről nem ettem meg, mivel pár percre rá tényleg azokat húzták ki amiket korábban leírtam.

Sokan voltak hasonló meglátással, de erre is jött magyarázat, az élő adást előre felveszik! Ezek szerint mégsem élőben közvetítik az élő adást :)

2023. júl. 16. 15:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A lottó ötöst nem tudják vinni, mint a cukrot, mert 2022. teljes évben 10 db, 2023. eddig eltelt bő fél évében 3 db volt.

Az ötöslottó az, amire gondolsz.

Az o (15), r (18), b (2), a (1), n (14) számokkal 1957. 10. hete és 2023. 28. hete időtartam alatt, 3462 sorsoláson, 5 db 3 találat és 84 db 2 találat lett volna, miközben 3462 szelvény árát kellett volna kifizetni.

Csalni csak több ember bevonásával lehet, az pedig kockázatos. És itt nagyon nagy pénzeket kockáztatnának.

Csak a tegnapi ötöslottó nyereményeinek személyi jövedelemadója 41 millió 412 ezer 852 Ft.

Mivel a tegnapi sorsolásra vásárolt ötöslottó szelvények árából eleve csak 49%-ot fordítottak nyereményekre (visszafizetési arány), így azt is beszámítva, hogy a következő hétre félretették az I. nyerőosztályra (5 találat) jutó összeget, csak ezen a héten és csak ötöslottóból 497 millió 216 ezer 748 Ft maradt az állami tulajdonú Szerencsejáték Zrt.-nél. Nyilván vannak kiadásaik, de azért így szép adót fizetnek.

És ez gyenge hét, mert az előző héten volt telitalálatos szelvény, ilyenkor a következő héten jóval kevesebb szelvényt vásárolnak; egy darabig stagnál, aztán kezd növekedni.

És ez a sok játék közül csak az ötöslottó.

Őrültség lenne elveszíteni „a bolondok önkéntes adóját”, ami bármilyen csalás nélkül is hatalmas pénzt termel.

A számok variálásával mire mennének? Mások nyernének. Azzal sem takarítanának meg, ha kiügyeskednék, hogy ne legyen telitalálat. Ha van, kifizetik, ha nincs halmozódik a következő hétre.

Ha például az ötöslottó évi néhány telitalálatát megbízott, vagy fiktív személyhez ügyeskednék, kis töredékét jelentené annak, amihez bármiféle manipuláció nélkül hozzájutnak. Csak a nagy kockázat lenne.

2023. júl. 16. 19:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha azt nézzük hogy a magyar prolik / csóringerek utolsó mentsvára a lottó nyeremény. Mint ahogy nekem is volt de kiábrándultam belőle. Ha esetleg kiderülne róla hogy azt is ellopják, szerintem lenne tüntetés nem kevés. Ott volt az internet adó, egyszerűen megérintette az ingerküszöböket
2023. aug. 14. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!