Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha nyernétek az euro jackpoton...

Ha nyernétek az euro jackpoton, mihez kezdenétek a pénzzel?

Figyelt kérdés

Bejárni a világot, venni egy új pecót, autót stb történetet már jól ismerjük .

Ugyanakkor könnyen jött könnyen megy , ha csak kopik.

Tegyük fel, a legelején havi 5 Milla csak arra lenne, ami a “ saját fizud” azt a keretet nem léped át .

Nem tudom kinek mekkorák az igényei , nekem ennyinek a fele is elég lenne arra, hogy nevetve kielégítsen havi szinten.

Ugyanakkor eljön az az idő amikor az ember egyszerűen megunja , valamit kezdeni akar magával.

Hova fektetnének pénz nagy részét?

Személyiségfejlesztés menne?

Képeznétek magatokat?

Hasznos lenne egy pénzügyi egyetem ebben az esetben?

Esetleg egy szakma, amiben kiteljesedhettek?

Hogyan dolgoznátok fel a hirtelen jött anyagi változást?

Nálam jönne egy kattanás, hogy ezt a pénzt nem önerőből teremtettem meg, belül ugyanaz maradnék. Hogyan tennétek büszkévé magatokat, hogy ezt a pénzt szinten tudtátok tartani, esetleg bővíteni ?

Adományoznatok e?

Fontos figyelembe venni, hogy nekem nincsen családom , sem lefele, sem felfele .

Így puszira nem adnék senkinek csakúgy .

#pénz #nyeremény #lottó #Hirtelen jött siker
2023. júl. 13. 18:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Eltűnnék a g3cibe😃.

Soha senki nem hallana felőlem. Egyszerűen elmennék. Azt persze nem mondom meg, hogy hova.

2023. júl. 13. 19:20
 2/16 A kérdező kommentje:
Xdddddddddddddddd Imadom
2023. júl. 13. 19:28
 3/16 anonim ***** válasza:
91%

Egy relatíve nagyobb összeget "azonnal" ingatlanba vagy egy komplett mélygarázsba fektetnék. Építenék magamnak egy műhelyt, ahol több hobbimnak élhetek életem végéig. Elmennék dolgozni szar pénzért mint gépészmérnök, hogy a géptervezés fortélyait valamennyire elsajátítsam profiktól, utána bele is vágnék pár saját projektbe. Majd több kétkezi szakmában is kipróbálnám magam. Egyszerűen azért mert érdekel, szeretek tervezni, megvalósítani és alkotni.

A világot nem járnám körbe, 4-5 bakancslistás helyet néznék meg és annyi.

Meg felnevelnék egy mackót. :D Thats all.

2023. júl. 13. 19:38
 4/16 A kérdező kommentje:
Tetszik nagyon , jöhet még.😆
2023. júl. 13. 19:48
 5/16 anonim ***** válasza:

előbb nyerd meg. Aztán költsd el.

A meg nem nyert/keresett pénzt nem kell elkölteni.

2023. júl. 13. 21:46
 6/16 anonim ***** válasza:

Hát nyilván először én is szusszannék egy pár hónaposat, plusz a közeli családtagok és barátok kapnának belőle. Nem ész nélküli összeget, de annyit adnék azért pár embernek, amivel gond nélkül neki lehet ugrani az életnek.

Utána hosszú távon nem tudom mi lenne velem. Érdekel néhány olyan dolog, amivel a rendes "polgári" életemben nem tudtam igazán elmélyülni, mert nem hoz anyagi hasznot és idő sincs rá. Például szeretnék egyetemen történelmet tanulni, mindig is imádtam. Vagy megtanulnék horgászni, külső szemlélőként nagyon nyugodt hobbinak tűnik. Nagy hiányosságom, hogy egyáltalán nem értek a kétkezi munkához, szóval akár "hobbiból" beiratkozhatnék ilyen irányú képzésekre is. No meg az biztos, hogy a havi rendszeres "apanázsomból" futná egy személyi edzőre és dietetikusra és végre rendbe raknám magamat segítséggel fizikailag... sőt, erről jut eszembe, valószínűleg gyorsan elmennék egy teljeskörű általános orvosi kivizsgálásra is, nehogy már milliárdosként purcanjak ki valami ostobaságban 2 év múlva. :D

(Visszaolvasva olyan, mintha nyugdíjas lennék, pedig csak 30 vagyok.... :) )

2023. júl. 13. 22:42
 7/16 anonim ***** válasza:
Asszem kicsit odatolnék a hobbijaimnak.
2023. júl. 14. 20:18
 8/16 anonim ***** válasza:
hát azonnal elutalnám külföldi számlákra, magyar bankok csak le fogják nyúlni :D
2023. júl. 15. 00:34
 9/16 anonim ***** válasza:
Én keresnék értelmes embereket. Felkutatnám esetleg egy pályázat keretében, hogy kinek milyen ötletei lennének pl.vállkozásra. Aki értelmeset mondd, társulnék, így jó sok befektetést elindítanék, amivel nekem dolgom nem lenne,de pénz jönne be belőle. Emellett vennék és adnék ki ingatlanokat.
2023. júl. 25. 04:12
 10/16 anonim ***** válasza:
9# aztan majd jol hatba tamad :D
2023. júl. 25. 08:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!