Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » AI-ról hogy hihetik el emberek...

AI-ról hogy hihetik el emberek hogy majd gazdaggá teszi őket?

Figyelt kérdés

Olyan egyszerűen hogy képeket generálsz meg szövegeket?

Hogy gondolhatja bárki komolyan hogy ha ez az AI tényleg csodaszer akkor majd csak úgy ingyen vagy egy pár ezer forintos előfizetéssel majd odaadják mindenkinek?

2023. júl. 14. 22:22
 1/8 anonim ***** válasza:
háosztmé
2023. júl. 14. 22:29
 2/8 anonim ***** válasza:
használni tudni kell. Nekem már fél éve a chatgpt adja az ötleteket a videóimhoz és blogtémáimhoz. Szépen termelnek ezek a videók és cikkek.
2023. júl. 14. 22:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem maga az AI teszt gazdaggá, de a produktivitást megsokszorozza pl Data analysis, szövegírás, content gyártás. Tudd Hogy hogyan használd elônyödre.
2023. júl. 14. 23:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem csak szoveget tud generalni...

De mar most gazdagga tett chatgpt sokakat, youtubeon talalsz csomo videot azzal hogy vallalkozast inditottak chatgpt altal

2023. júl. 15. 05:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem is hozzá járult a produktivitásomhoz, csak tudni kell használni. Nem azzal fog gazdaggá tenni hogy beírod neki hogy "milliomos szeretnék lenni adj ötleteket", hanem mint segédeszközt felhasználod a munkád során.

Én például egyéni vállalkozóként dolgozom full-stack fejlesztőként és annyi megrendelésem / felkeresésem volt bizonyos projektekre, hogy egyszerűen idő hiányában sokat vissza kellett mondanom. A ChatGPT óta a monoton és unalmas részeket legeneráltatom vele / teszteket megíratom így sokkal gyorsabban meg vagyok a monoton részekkel és marad időm több side-projectre is. Nekem átlagosan 40-50%-kal növekedett a bevételem a ChatGPT-nek hála, mivel több projectet tudok bevállalni, hiszen gyorsabban szállítom le a megrendelőknek a terméket mint mielőtt használtam volna a ChatGPT-t.

2023. júl. 15. 11:54
 6/8 A kérdező kommentje:

# 5

ugye tudod hogy AI-al alkotott tartalmakra nem lehet majd szerzői jogi követelést érvényesíteni?

egészen pontosan úgy lesz hogy amit te írtál, rajzoltál, stb. arra igen de mindenre amit AI hozott létre arra nem.

2023. júl. 15. 12:00
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 És az engem miért kellene hogy zavarjon? Én fejlesztőként projekt alapon dolgozom, ahol a megrendelő specifikálja, hogy mit szeretne, én pedig igyekszem megvalósítani az elképzelése alapján az adott terméket (legyen szó weboldalról, webes alkalmazásról, asztali alkalmazásról stb...). A ChatGPT-t arra használom, hogy a különböző monoton kódrészeket legeneráltatom vele, mivel sokkal gyorsabb hogy beírom neki milyen sablont szeretnék amit később átformálok. Ugyanígy generáltatom a sablont a tesztekhez is amit később átírkálok. Csak az a nem mindegy hogy egy ilyennel mennyi idő alatt vagyok kész, mert ameddig nem volt ChatGPT egyesével kellett megírnom a logikát, osztályokat stb... amit most 2 mondatból megfogalmazok, hogy milyen osztálystruktúrát és milyen osztályokat gyártson le egy adott nyelven. Ha nem a ChatGPT-vel generálnám ezeket akkor kézzel írnám meg vélhetően ugyanúgy csak az több időt venne igénybe. Az AI nem egy kész, működő terméket tesz le nekem, hanem mint eszköz besegít a munkámba én pedig felül is írom / módosítom kód szinten amit az AI elém rakott sablont.
2023. júl. 15. 12:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Latszik kerdezo fogalmad sincs a programozasrol
2023. júl. 15. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!