Ha utánvéttel rendelek valamit GLS csomagpontra akkor tudok fizetni készpénzzel?
de itt meg azt írják hogy lehet fizetni készpénzzel is
"A fizetés is rugalmas, amennyiben utánvétes opcióval kérted a szállítást - bankkártyával és készpénzzel is kiegyenlíthető a csomagküldés és a küldemény díja."
Kedves kérdező!
A GLS csomagpont (csomagautomata) - CSAK Bankkártyával tudsz fizetni! De vannak csomagátvételi pontok/átvevőhelyek (boltok, kisebb üzletek) amelyek leszerződtek a GLS futárcéggel, és ha van ilyen opció a webshopban akkor oda is kérheted a csomagod, de akkor tudsz készpénzzel és bankkártyával egyaránt fizetni. Remélem tudtam segíteni. :)) Szép Napot!
6
azóta rájöttem erre, csomagautomatába rendeltem, nem fogom tudni átvenni xd
Kedves kérdező!
Az cumi akkor, vagy ha meg tudod oldani akkor kérj hosszabítást vagy kérd meg őket modosítsák házhoz szállításra, hogy át tudd venni. ;)
Esetleg kérj meg valakit, akinek van kártyája, hogy fizesse ki helyetted, te meg odaadod neki a KP-t.
Idegenek valószínűleg nem/kevésbé hajlandók rá, de rokonok, ismerősök, akik ismernek és tudják, hogy nem fogod átverni őket, azok hajlandóak lehetnek és könnyen meg is tudják oldani a problémádat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!