Mikor erdemes venni ingatlant?
Van osszesen 15 millio megtakaritasom allampapirokban. Azert gyujtok mert szeretnek sajat ingatlant venni. Mikor erdemes venni iden vagy jovore?
32 eves no
Teljesen irreleváns a kérdés és kérdező szempontjából, ő Budapesten, azon belül is Budán szeretne lakást venni.
@12
@13
S az hol él, aki Budán akar 15 milláért házat venni? 😅🤣😅🤣😅
@4
15 millióért jó állapotú téglaházat veszel. Ja, lehet, hogy te nem. Én viszont biztos. Már a sokadikat.
Felújítani pedig a 40 millásat is fel kell.
@6
Ez csak a te világodban létezik. Pl. Pesten.
Szerencsére én nem a te világodban élek.
14 -es. Es te mit olvasol???
Nem azt urtam hogy 15 millioert vestek Budan lakast. Hanem hogy hitellel vennek. Tudod ertelnezni a kerdest??
A mai kamatkörnyezetben?
Budán, a te fentebb bevallott jövedelmeddel?
Sok sikert kívánok, gratulálok!
😅🤣😅🤣😅🤣
"Van osszesen 15 millio megtakaritasom allampapirokban. Azert gyujtok mert szeretnek sajat ingatlant venni. Mikor erdemes venni iden vagy jovore?"
Jelenleg az állampapírnak nagyobb a kamata, mint az ingatlanok éves értéknövekedése, tehát jelenleg azzal jársz jobban, ha állampapírban tartod és közben utánajársz, hogy melyik bank fogadja el hiteligényléskor a bejelentett, igazolt német jövedelmedet és milyen összegű hitelt tudsz vele felvenni.
15 milliohiz meg jonne oszig vagy telig kb 3 millio ft. Es ugy lenne osszesen 18 millio. Na most pl Budan 50 millos egy haz, felvennek 35 milliot pl, mivel a maradek 3 milliobol ibgatlan atiras ugyvednek foldhivatalnak, nem tudom hova kell penz, ezekre menne el. Vagy 45 millioert akar, az megse 50 millio.
Vagy inkabb meg gyujtsek?
Allampapir fizet nekem erre a 15 milliora evi 16%-ot, plusz amiket felreteszek a nemet fizumbol.
Szerintetek mit csinaljak?
Mar 32 vagyok😥
“Szerintetek mit csinaljak?”
Egyszerű.
A 15 millió után tegyél még egy nullát, és akkor már van esélyed budai házra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!