Csődtömeg. kérdése:
Vinteden hogy működik a fizetés?
Figyelt kérdés
Meghírdettem 2 terméket. Ma jött is egy érdeklődő aki azt írta kell az emailem,higy fizethessen.
Mikor megkapta az emailt, írt,hogy már csak megkel nyitnom és követnem az utasításokat.Egy egész valóságos Vinted "oldal" jelent meg,hogy fizetés-->pénzt átvétel--> vevő megkapja a termékét. Konkrétan ilyen rendelésnek nézett ki. Eddig oké. Viszont,amikor haladnék tovább hírtelen bedob a netbankomhoz,hogy lépjek be. Az az adjam meg az emailem vagy az azonosítóm,és a jelszavam.
Ez nekem itt már bűzlik. Ha én kapok pénzt ,minek neki a netbankom? Valószínüleg ,csaló.
Én még nem vásároltam,csak eladni próbálok terméket. De hogyis műkösik a megvét? Csakhogy tudjam,mert nekem ez csalónak tünt.
2023. júl. 9. 16:05
1/4 anonim válasza:
Én csak vásároltam. Mikor rányomok a megveszem gombra, akkor átirányít a fizetős felületre. Ez a vinted saját fizetős felülete, nem küldtem emailt kívülre senkinek.
3/4 anonim válasza:
scammer, aki keri az emailed vagy barmi adatod ne add meg neki
4/4 anonim válasza:
Ez bizony csaló. Én ezért töröltem a vintedet, mert minden termékemre, kb. két naponta érkezett egy csalós megkeresés, valós meg semmi. Az a baj ezzel az oldallal szerintem, hogy mindenki csak eladni szeretne, vásárolni még igen kevesen. Màr volt olyan cipő, amit 1000 Ft-ért hirdettem. Népszerű, márkás, címkésen nem használtan stb.és úgy se kellett senkinek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!