Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hány elutasított állásra...

Hány elutasított állásra pályázás után kell tényleg elkeseredni?

Figyelt kérdés
Eddig kb. 20 helyre adtam be az önéletrajzomat, de nem hogy állást nem kaptam, de még csak be sem hívtak egy interjúra, el sem gondolkodtak rajta, hogy jó lennék. Pedig volt több olyan állás is, aminél a keresett személy leírása:-), teljesen rám illett, úgy éreztem, nálam jobbat nem is találhatnának....
2010. okt. 13. 14:09
 1/3 anonim válasza:
Hát elkeseredni sosem érdemes inkább nézdd meg, hogy minden rendben van-e az önéletrajzoddal. Egyébként ez a 20 hely ez nagyon kevés még szerintem ahoz, hogy biztosan valami gond legyen. Legutoljára egy beszerzői állást hírdettem meg, 230-an kűldtek önéletrajzot. Hidd el nincs gond még.
2010. okt. 13. 14:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a megnyugtatást, remélem azért hamarosan összejön vmi, mert nagyon türelmetlen vagyok.....:-) Úgy csinálnék már vmit, ami igazán tetszik...
2010. okt. 13. 16:41
 3/3 anonim ***** válasza:

20 hely iszonyú kevés.

Átlagosan száz jelentkezésből egy-kettőre hívnak vissza. Olyan 700-800 jelentkezés körül kezdhetsz elkeseredni. 1000 után már tényleg elkeseredhetsz.

Sajnos ma ez van...

2010. okt. 13. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!