Honnan és milyen feltételekkel lehet hitelhez jutni? Az Erste, Raiffeisen Otp elutasított, pedig 120 ezer az igazolt jövedelmem, ebből 18000 ft-ot fizetek minden hónapban.
Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 18:28
1/8 anonim válasza:
Mennyit szeretnél felvenni? személyi kölcsönt vagy jelzálogot?
2/8 A kérdező kommentje:
Jelzálog nélkül szeretnék, 780.000ft-ot
2010. júl. 14. 06:15
3/8 anonim válasza:
Egészen biztos, hogy nem a jövedelmed miatt utasított el egyik bank sem, más lehet a probléma, ami miatt nem kaphattál hitelt.
Pl BÁR státusz, életkor, munkahellyel kapcsolatos dolgok, bankszámla múlttal kapcsolatos problémák, stb. Az önmagában nem elégséges feltétel egy személyi kölcsönnél, hogy megfelel a béred nagysága egy hitelhez. Számos egyéb feltétel is van.
Egy hiteltanácsadó
4/8 A kérdező kommentje:
Bar státuszról nem tudok, annyit mondott az egyik bank, hogy kell mellém egy önerő. Lehet azért van, mert van két gyerek? Egyébként nem értem, mert számos olyan ismerősöm van, akiknek "szórják" a pénzt.
2010. júl. 14. 17:38
5/8 anonim válasza:
Valamit félreérthettél. "Önerő" biztosan nem kell, esetleg adóstársról lehetett szó.
Bankszámlára érkezik a jövedelmed?
Igen, a két eltartott gyerek ebben az esetben nehezítő körülmény.
A 18.000Ft-ot mire fizeted?
Amennyiben hitel, szoktál-e csúszni a részletekkel?
Szokott-e mínuszba kerülni a bankszámlád?
Mióta dolgozol a jelenlegi munkahelyeden?
6/8 A kérdező kommentje:
Szokott minuszban lenni, és van egy 18 ezres hitelem.
2010. júl. 15. 17:36
7/8 anonim válasza:
A mínuszos bankszámla is kizáró ok személyi kölcsönnél.
8/8 A kérdező kommentje:
Akkor ez lehet a gond. Bár én úgy vettem észre egyes bankok könnyebben adnak hitelt. Ez tényleg így van?
2010. júl. 20. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!