Hol látható leginkább az árcsökkenés? Valaki tapasztalja már, hogy kevesebb pénzt hagy ott a boltokban, illetve ugyanannyiért több fér a kosárba?
2023. júl. 4. 19:18
1/11 anonim válasza:
Nem vettem sok mindent a napokban, de nem láttam, hogy sokkal olcsóbb lenne sok dolog.
4/11 anonim válasza:
Jövőre, ha minden jól megy, akkor kb 10% lehet év végére az infláció. A kormány most így védekezik a költségvetési hiánnyal szemben. Gatya idők jönnek.
5/11 anonim válasza:
Sajtoknál több boltban is, illetve Aldiban többféle árucikkre.
6/11 anonim válasza:
akciók mindig vannak. De az hogy tavaly óta 100% volt az áremelkedés az élelmiszereknél, az nem normális.
7/11 anonim válasza:
Hol látható? Például itt Szlovákiában.
8/11 anonim válasza:
Most fizettem 7ezret a boltban pár dologért, meg is kérdeztem a pénztárost (ismerős), hogy 7000??? Hogy lett ez annyi - és tényleg annyi. Tegnap ugyanitt majdbem 10et hagytam, pedig csak holnap megyek nagybevásárlásra, úgyhogy ma meg tegnap csak a legfontosabbakat vettem...
9/11 anonim válasza:
Igen, sajt olcsóbb pl mint pár hónappal ezelőtt, kígyóuborka is meg jó pár dolgon látom, olcsóság nincs szó se róla de én most látok egy kis torpanást, visszaesést.
10/11 anonim válasza:
Kamu. Mondjuk nem tudom, ezen ki lepődik meg. Vagy hol volt az elmúlt másfél évben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!