Mennyire éri meg befektetni egy kicsit drágább székbe?
Figyelt kérdés
2023. júl. 2. 00:37
1/7 anonim válasza:
Nem eri meg
2023. júl. 2. 00:38
2/7 anonim válasza:
Befektetni? Xd
Költeni a helyes szó. Azt meg hogy neked mennyire éri meg erre költeni te tudod.
2023. júl. 2. 07:13
3/7 anonim válasza:
Szerintem nem éri meg befektetni, mert nem fogod tudni pár év múlva reál értéken drágábban eladni. Mi több, tárolni szükséges.
2023. júl. 2. 07:17
4/7 anonim válasza:
Szerintem meg bármi ami ergonómia, arra megérheti költeni. Befektetésnek én se, beruházásnak inkább nevezném. Ami meg fog térülni, ha hatékonyabban és gyorsabban tudsz dolgozni, később kevesebb panaszod és kiadásod lesz derékfájásra stb.
2023. júl. 2. 08:25
5/7 anonim válasza:
Ez jó kérdés. Annak idején vettem egy 20ezres IKEÁS vezetői széket, kibírt 3 évet, az ülőlapja kikopott, a kerekei tönkrementek. Gondoltam, veszek valami jobbat, vettem egy 70ezres gamer széket, az kb 2,5 évig bírta, annak sokkal durvábban kopott az ülőlapja meg a karfák is elkezdtek szétmállani. Szóval erősen típusfüggő, attól, hogy drága, nem biztos, hogy tartósabb.
2023. júl. 2. 08:27
6/7 anonim válasza:
#5 A drága, minőségi szék nem 70 ezer. Azok olyan 150 ezernél kezdődnek.
2023. júl. 2. 09:01
7/7 anonim válasza:
irodai szeknel 150 ezer szerintem a kozepkategoriaba esik.
Gamer szekeknal mas, pl. egy secretlab az a csucskategoria ami 500 dollar, vagy egy noblechairs ami 160 ezer korul van, de a hardverapron 130 ert lehet kapni. A legjobb szek amibe eddig ultem az a Logitech x Herman Miller volt, de az kb 500 ezer ft, szerintem ennyit nem nagyon adnak egy szekert. En soha tobbet nem vennek olcso gamer szekeket, azok odafigyeles nelkul lettek keszitve, nem erdekli oket, hogy fog fajni a hatam hosszabb ules utan vagy nem. Inkabb gyujtenek 150 ezret es vennek egy noblechairst, tudom, hogy sok embernek soknak tunik annyi egy szekert, de ha kenyelmes es nem faj tole a hatad akkor meger minden penzt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!