Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért csodálkoznak hogy nem...

Miért csodálkoznak hogy nem kapnak albérletet?

Figyelt kérdés

Nem értem min csodálkoznak akik nem kapnak albérletet ha valami miatt elutasítják őket.

Ilyenek szokott lenni a cigaretta, kisállat, gyerek de inkább több gyerek.

Ilyeneknek senki nem akar albérletet kiadni, nem értem miért nem fogadják el a bérlendők, hogy az ilyen lakhatási lehetőségnek feltételei vannak?

Ha nem mehetek a kutyámmal albérletbe, akkor nem viszem oda a kutyámat. Megyek oda, ahol elfogadják, vagyis haza anyámhoz. Ilyen egyszerű.

2023. jún. 27. 12:38
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
88%
Azért csodálkoznak az emberek, mert nem arra számítanak, ami megtörténik. Egyébként ez minden csodálkozásra igaz. Van még kérdésed?
2023. jún. 27. 12:45
 2/24 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, neked mi fáj? Hogy anyáddal élsz?
2023. jún. 27. 13:01
 3/24 qkker1 ***** válasza:
88%
Érdekes, én simán találtam albérletet két gyerekkel.
2023. jún. 27. 13:02
 4/24 anonim ***** válasza:
89%
Csodálkoznak...? Fogadják el? Igazad van apám, akinek gyereke van, az rendezkedjen be a Margit híd alá.
2023. jún. 27. 13:11
 5/24 anonim ***** válasza:
87%
Mi volna a kérdés?
2023. jún. 27. 14:17
 6/24 A kérdező kommentje:

Saját lakásba azt vihet amit akar! A bérlemény az nem az övé, még ha fizet érte havidíjjat akkor sem. Tehát nem ő rendelkezik afelett, hogy mit szabad és mit nem.

Ott a tulaj szabja a feltételeket.

Ők meg fel vannak háborodva hogy sehova nem fogadják be őket.

Talán nem kéne kisállatot tartani arra az időre amig albérleteznek. A gyereket meg nem kell oda bejelenteni lakcímre. Onnatól kezdve kirakhatatlanok ha pl nem fizetnek bérleti dijjat.

Meg akik kibérlik 2 en, de hozza a népes famíliát lelakni 8 an.

Ezek mit várnak? Senki nem fogja kiadni nekik a lakását.

Ezt nem tudják felfogni hogy alkalmazkodni kell mert nem ők a ház ura ők csak bérlők lenné nek.

2023. jún. 27. 14:43
 7/24 anonim ***** válasza:
88%

Neked tényleg mi bajod? Ki mondta, hogy ők a ház ura, mert gyerekük van, ne haragudj?

Én ki is adom a lakásomat és bérlünk is másik városban. Sem az albérlőimmel nincs konfliktusom, sem a főbérlővel.

A lakásomat egy fiatal párnak adtam ki, a lány az öccsének a gyámja lett, ő is odaköltözött. A gyámhivatal kérte, hogy írjam alá, hogy ott lakik. Be vannak jelentkezve a címre. És...?

Ahol mi lakunk, két felnőtt költöztünk ide, én be is jelentkeztem tartózkodási címre, a férjemnek van itt nem messze saját házában címe, neki nem volt szükséges a lakcímbejelentés. A fiamat nem akarta a főbérlő, hogy bejelentsem ide. Van belőle kavarás pl körzetes iskola esetében stb, de meg tudtam oldani mindent.

Miért vagy így felhúzva...?

2023. jún. 27. 14:56
 8/24 anonim ***** válasza:
88%
És most mit pattogsz, valaki a helyedre rakott ezért egy kérdésnek álcázott picsogással próbálod helyrerakni az egódat?
2023. jún. 27. 15:03
 9/24 A kérdező kommentje:

7# erről beszélek, te is meg tudtad oldani mert meg akartad oldani a gyerekedet nem engedték bejelenteni lakcímre.

Akkor más is meg tudná oldani ha akarja, de nem, egyszerűbb a főbérlővel veszekedniük.

2023. jún. 27. 15:19
 10/24 A kérdező kommentje:

8# Dehogyis.

Csak benne vagyok egy csoportban ahol bérlők bérbeadók találkozhatnak. Nos tele van az oldal felháborodott emberekkel hogy senki nem ad ki nekik bérletet és sürgős lenne, és akkor jön a ...hogy diszkriminálják őket mert hogy a 2 kutyájuk tisztább mint némely ember, meg hogy ő csak 1 szálat szív naponta azt is az erkélyen.

Az ilyenek mitől nem fogják fel hogy senkit nem érdekel se a kutyája termete, sem a fajtája. Nem hozható és pont.

Ezt kéne megérteni.

2023. jún. 27. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!