Foxpost csomagfeladásnál látja a címzett a feladó telefonszámát és címét?
Ugye a feladó tudja a címzett telefonszámát.
A Foxpost kiadja 3. félnek vagyis a címzettnek?
Illetve a sajátom helyett egy kitalált nevet és címet adhatok meg? Vagy hogyan működik?
"Illetve a sajátom helyett egy kitalált nevet és címet adhatok meg?"
Mi a célod ezzel? Ha csalni akarsz, úgyis elkapnak.
#2 miért akarnék csalni?
Hirdetek egy társasjátékot, de elég furcsa alakok írnak rám.
Utánvéttel szeretném feladni, de nem akarom, hogy a címem és a telefonszámom megtudják.
Facebookon (marketplacen hirdetem) nem a saját nevemmel vagyok fent, mert nem akarom, hogy engem lesegessen bárki.
Azzal a névvel adnám fel amivel regisztrálva vagyok Facebookon.
Az üldözési mánia betegség. Gyógykezelésre szorulsz.
A munkáltatódnak is kamu bankszámlaszámot adj meg, amelyikre a fizetésed kéred!
Ha esetleg a címzett nem venné át valamiért a csomagodat, akkor a foxpost hogyan fog tudni értesíteni erről? Hová küldi számodra a nyitókódot a visszaküldött csomag átvétele érdekében?
A hármast miért pontozták le a trollok? Csak tényeket írt...
Előre utalással add el és úgy küldd el. Onnantól kezdve olyan címet írsz rá feladóként, amilyet akarsz. Ha nem veszi át, az ő baja. Te igazolni tudod utólag is, hogy feladtad.
Utánvéttel kötelező megadnod a címedet, hiszen, ha nem veszi át mégsem a címzett a csomagot, akkor a feladó részére vissza kell küldenie a postának.
Utánvéttel ezért is bukó feladni, mert ha nem veszi át, mindenképpen bukod a postaköltséget, ami kb. 2000 Ft egy társasjáték méretű doboz esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!