Csomagfeladás esetén, ha a címzett fizeti a postaköltséget, akkor mi a menete a dolognak?
Egy kb 2 kilós csomagot szeretnék feladni Salgótarjánból egy kis borsodi településre, de úgy egyeztünk meg, hogy akinek küldöm a csomagot az hajlandó állni a postaköltséget? Ilyenkor ez hogy működik? Mi ennek a menete?
(Még soha nem adtam fel csomagot)
Ezt mondd az ablaknál: Csókolom, egy 2 kilós csomagot szeretnék utánvéttel feladni.
Fognak adni egy papírt, töltsd ki értelemszerűen (feladó helyére a saját nevedet, címedet, címzett helyére azt, akinek küldöd), és azt jelöld be hogy a címzett a csomag ÉS a szállítás költségét is fizesse.
Menj vissza a nénihez, akitől kaptad a papírt, mondd el neki hogy úgy szeretnéd feladni a csomagot hogy a címzett a csomag ÉS a szállítás költségét is fizesse, legyen szíves leellenőrízni, hogy jól töltötted-e ki a papírt.
Nem kell nagyon túlgondolni, egyértelmű lesz, ha meg nem, akkor van szád, kérdezel.
1-es
Utánaolvastam ennek egyébként és azt írja, hogy ha a címzett kifizeti az utánvétet, akkor azt a bizonyos összeget vissza is utalják nekem.
De ha nekem nem kell az az összeg?
Úgy is megoldható?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!