Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Okoslottó alkalmazást használ...

Okoslottó alkalmazást használ még valaki?

Figyelt kérdés
Észre vettem hogy nem fizeti ki a nyereményeimet és nem is értesít hogy nyertem. Hozzá van adva a számlaszámom. Eleinte kaptam értesítést másnapra meg is érkezett a nyeremény de egy pár hónapja semmi. Jó nem túl gyakran nyerek így nem érdekelt ezer ft de most többet nyertem és sehol semmi. Másnak is csinált már ilyet?
2023. jún. 22. 15:55
 1/5 anonim ***** válasza:
nem ismerem, de lehet direkt szivat, hogy hagyd ott a pénzt tudtood nélkül
2023. jún. 22. 21:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem normál sms-fogadásból eredő nyereményt mutatja az Szrt. holnapja, hogy kiutalta a szokásos számlaszámomra, de péntek óta sehol semmi. Pedig következő munkanapon rajta szokott lenni.
2023. jún. 27. 11:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Azt tudom esetleg elképzelni, hogy újra személyesen kell velük szerződni egy lottózóban, vagy online.
2023. jún. 27. 11:37
 4/5 A kérdező kommentje:

Akkor nem egyedi probléma...

Nem szerződtettem sehol semmit. Egyszerűen csak letöltöttem az alkalmazást és jól működött minden úgy egy évig. Pár hónapja meg semmilyen nyereményt nem kapok meg. Ügyfélszolgálatot mondanom sem kell...írtam emailt a válasz hívjam őket...hívtam robot beszél ki tudja meddig...🙄 de akkor csak személyesen kell bemennem egy lottózóva.

2023. jún. 27. 23:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem jól működik. Kis nyeremények is megjönnek. Sms értesítés is jön időben. Iphone se 2016-on használom feltöltőkártyás yetteles vagyok. Ma is jött pár forint puttón.
2023. júl. 4. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!