Mentàlisan rosszul érzem magam az anyagi helyzetem miatt, hogy bírjam ki?
Figyelt kérdés
29/N vagyok. Most végzek az egyetemen, màr meg is van az elkövetkezendő àllàsom, ahol màr nem lesznek anyagi gondjaim, annyit fogok keresni, viszont addig ki fogok készülni. Vannak hiteleim, amiket a minimàlbéres fizetésem miatt fel fognak mondani, mert nem tudok kifizetni, illetve anyukàm speciàlis otthonban lakik a betegségei miatt, és azt is fizetnem kellett. Plusz munkàkat vàllaltam egy ideig, amíg tudtam, de sajnos abba kellett hagynom, mert nem tudtam volna befejezni az egyetemet. Az arany ékszerem is màr beadtam a zaciba, màr tettem fel hirdetést ruhàra, cipőre, de nem nagyon akarja megvenni senki. Sajnos nem tudok kölcsönkérni senkitől, és nem is lenne kitől. Egyszerűen naponta megesz az ideg, hogy nincs pénzem normàlis kajàra, semmire. A telefonomat is ki fogjàk kapcsolni, mert nem tudtam kifizetni. Az új helyen szeptember környékén fogok tudni csak kezdeni, amiből még csak októberben lesz ugye fizetés, addig viszont 3hónap visszavan... Úgy érzem, hogy màr nem bírom, lelkileg nagyon megvisel... Egyszerűen öt forintot nem tudok spórolni addig, és màr bankkal, szolgàltatóval sem engednek egyeztetni, mindenem el fog úszni, és nem tehetek ellene semmit :(2023. jún. 20. 19:15
1/7 anonim válasza:
ha eddig nem zavart, hogy az elmúlt 8-9 éveben se tudtál spórolni/dolgozni.. akkor ez a 3-4 hónap már semmi ami hátravan.
2/7 anonim válasza:
Provident, hasonló uzsorások?
Tudom, kamat horror, de ha jól fogsz keresni három hónap múlva, és most meg nincs más megoldás, akkor szerintem pont erre találták ki.
3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos eddig is zavart, és így is évekig küzdöttem mindennel, csak eddig nem volt ekkora az inflàció, nem voltak ekkoràk a kamatok, stb, nem került ennyibe az élelmiszer. Sajnos màr elmegyünk a boltba, és 10.000ft alatt ki sem jövünk egy àtlagos egyszerű főzéssel. Nem beszélve a rezsi díjàról. Sajnos anyu díjàt az első mindig befizetnem, és az is dràgult, őt nem hagyhatom, hogy kitegyék. Sajnos a hiteleket nem tudtam pontosan fizetni, és elmaradàsom lett mostanra, és fel fogjàk mondani :(
2023. jún. 20. 19:53
4/7 Fsms válasza:
Vállalj alkalmi munkát addig, amivel el tudod odázni a felmondást.
5/7 anonim válasza:
Nem fog semmi se elúszni, mert nincs semmid.
6/7 anonim válasza:
Alkalmi munkák esetleg? Szállodák, éttermek mindig keresnek konyhai kisegítőket, szobalányokat, takarítókat napi bejelentéssel is. Itt a szezon, biztos vannak ilyen lehetőségek feléd is.
Vagy mezőgazdaságban gyümölcsszedés, ilyesmik. Csak körbe kell kérdezni.
7/7 anonim válasza:
Szerintem is vállalj alkalmi munkát, passzíváld az egyetemet is, ha ezen múlik (és ha a szeptemberi meló ezen nem múlik), egyébként meg sétálj, legyél kinn sokat, próbáld meg szabadon ereszteni a gondolataidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!