Mennyi pénzből éltek havonta ha a rezsiket , lakhatást leszámítjuk , tehát élelmiszerre gondolok azért főként meg benzin , pelenka , gyógyszerek stb?
Mi 300.ra jövünk ki kb , 2 kisgyerek egyik 3 éves , másik még pelenkás 6 hós .
Én ezt nagyon sokallom, pedig akciósakat vásárolok csak semmi luxus és nagyon rosszul érint, hogy nem tudunk félretenni , egy jó nyaralast beütemezni. A környezetünkben mindenkinek vagyonai vannak, ill van pár akinek meg a mi életszínvonalunk is elérhetetlen. De én nem értem én ennél kevesebből nem tudom kihozni.
480 000 - 500 000.
2 felnött
1 20 honapos pelenkas kislany.
En meg gyesen vagyok, a ferjem elegge jol keres, illetve örökölt egy nagyobb összeget par eve.
Akarhogy probalok neha figyelni az arakra... 400 000 ala sosem tudok menni
Köszönöm a válaszokat! Mindnekinek ment a like.
Akkor úgy érzem válaszok alapján egész jól gazdalkodom. Meglepődtem.
Egyedul elek berelt lakasban. Rezsi 55
Kaja kb 80 de ebben rengeteg zoldseg, gxumolcs, edesitoszer, spevialis elelmiszer van
Gyogyszerek lb havi 7 ezer
Haztartas, lakas, tisztalkodas egyebekre kb 8 ezer
Szorakozas, vendeglatoegyseg kb 20 ezer de az ugye elhagyhato lenne
Az infláció mértékét tekintve, ha most 400-at költ valaki, az tavaly ilyenkor kb. 300-nak felelt volna meg, és semmivel nem lett volna kevesebbje a kosarában.
A "meglepődés" valószínűleg azért van, mert hosszú ideig nem volt Magyarországon jelentős infláció, ezért elég stabilan "belőtte" mindenki, hogy mennyi a pénz értéke; majd hirtelen, egy-két év alatt elképesztő mértékű drágulás következett be, ezt elég sok idő megszokni.
Kaja kb 80 de ebben rengeteg zoldseg, gxumolcs, edesitoszer, spevialis elelmiszer van
heti 80? Mert hogy ebből zöldséget-gyümölcsöt nem veszel az is tutifix
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!