Mibe fektetnél pár hétre, ha biztosra meg akarod duplázni a pénzed? Mondjuk 20 milliót.
20
Van akinek 2 perc alatt sikerül, de olyan is van, akinek egy élet is kevés.
22: Hogyha nem tudsz válaszolni, de büfögj ide semmitmondóan.
23: Valami konkrétum? Rengeteg részvény, kriptó létezik, olyan mintha azt írnád úgy legyen valaki gazdag, hogy pénzt csinál. Szuper, ezt mindenki tudja, DE HOGYAN?
#24 Én csak a saját konzervatív elvemet írtam le ami szerint én vágnék bele, ha gyorsan akarnék sok pénzt a pénz- és tőkepiacokon a tőkém védelme mellett. Vennék például állampapírt abból a 20 millióból, ami negyedévente kifizetne 325 ezer forint kamatot. Azzal a 325 ezerrel játszadoznék negyedévente, ami az elején jó eséllyel tanulópénz lenne. Persze játszhatsz a teljes 20 millióddal is, csak sajnos jó eséllyel benne van a pakliban az is, hogy rövidesen lenullázod magad.
Konkrét eszközt nem tudok mondani, mivel sajnos nem látok a jövőbe. Ha mondanék is, semmi garancia rá, hogy bejönne. Azt nem fogod tudni megspórolni, hogy belerágd magad a témába.
"Mibe fektetnél pár hétre, ha biztosra meg akarod duplázni a pénzed? Mondjuk 20 milliót."
Hetek alatt csak magas kockázatú eszközökkel duplázhatsz.
Vettél volna 55 ezren Bitcoint 6 héttel ezelőtt és most eladhattad volna 99 ezres áron. Majdnem duplázás.
De az a jó benne, hogy a Bitcoin árfolyama napi 3-4%-ot is mozog. Ha ebből napi adás-vétellel meg tudsz keresni átlagosan napi 1%-ot hosszútávon, akkor 100 naponta meg lehet a kívánt duplázásod.
Ha nem értesz hozzá, akkor tanuld meg, vagy bízd rá olyan emberre a pénzed, aki ért hozzá.
"Mibe fektetnél pár hétre, ha biztosra meg akarod duplázni a pénzed? Mondjuk 20 milliót."
Kié a pénz? A sajátod? Milyen eszközben tartod tavaly óta, amikor kiírtad a kérdést?
24
Ne fikázd a 22-t, hisz a 20-rá AZ A VÁLASZ, amit ő írt.
"Mennyi idő alatt lehet duplázni?"
Lásd a 26-os választ!
Befektetni nem pár hétre szoktak, hanem évekre.
A pár hetes dolog csak spekuláció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!