Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mibe fektetnének 20 milliót?

Mibe fektetnének 20 milliót?

Figyelt kérdés
2023. jan. 4. 22:57
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Lakás önreszbe.
2023. jan. 4. 23:05
 2/8 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem tetőztek a lakásárak, és már alig lehet eladni a korábbi árakon. Hitel törlesztők dettó magasak. Én biztos nem vennék most.

2023. jan. 4. 23:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Mindig egyre drágábbak lesznek a lakások. Ha a tetozes csillapodik, akkor a forint vásárlóereje zuhan meredeken.

Szóval továbbra is lakást vennék, és kiadnam.

2023. jan. 4. 23:29
 4/8 anonim ***** válasza:
63%

Rendezném az adósságaimat, fedezném a régóta esedékes kiadásainak, befejezném a lakásom felújítását. Minderre elmenne 8-9 millió.

A maradékot önrészként hasznosítanám azaz vennék egy tanyát vagy bármilyen romos épületet ami "lakásként" elkönyvelhető egy bank felé és földterület tartozik hozzá. Még mindig maradna pár millió, ebből növények termesztésébe és feldolgozásába kezdenék, speciális eljárások alapján. (Kell hozzá néhány eszköz.) Ha még mindig maradt lovetta, vennék egy glamping sátrat, ahol az önkéntes munkásaim, a látogatóim, a rokonaim, barátaim vagy akár én ha meló van alhatok.

Esetleg airbnb, ugyanitt.

Innentől a munka számomra nem lenne munka....

Én ezekhez érték, ezt szeretem csinálni, elég speciális eset vagyok. Valami ilyesmit javasolnék neked is, ekkora összegből. Tégy magad körül rendet és kezdj olyan munkába ami egyben szenvedély is tud lenni.

Az a "befektetés" kategória, amire sokan gondolnak, minimum egy nullával többnél kezdődik.

2023. jan. 5. 00:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Bitcoinba
2023. jan. 5. 05:28
 6/8 anonim ***** válasza:
inflációkövető állampapírba
2023. jan. 5. 15:29
 7/8 anonim ***** válasza:
20 milliód jövőre évi 4 milliót fog kamatozni állampapírban. Jobban megéri, mint a lakás.
2023. jan. 6. 16:32
 8/8 anonim ***** válasza:

És közben 20%ot csökken a vásárlóértéke, azaz ugyanott marad, mint volt. Még mindig nem értik az emberek mit jelent az infláció.

2023. jan. 6. 16:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!