Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tippmixen ha egy meccsen 3...

Tippmixen ha egy meccsen 3 sárga lap és egy piros lap volt,az mennyi sárga lapnak felel meg?

Figyelt kérdés

2023. jún. 17. 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Becsapós a kérdés, de szerintem 3-nak.
2023. jún. 17. 17:32
 2/7 A kérdező kommentje:
nem tudom érvényes e még az a szabály,hogy a piros lap kettõ sárgát ér,ezért vagyok ebben bizonytalan.
2023. jún. 17. 17:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Pontosítok,büntetõlap-szám több mint 3,5 (3 sárga és egy piros volt)
2023. jún. 17. 18:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az 4 büntetőlap. Tehát 3,5-nél több.
2023. jún. 17. 18:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
1 piros akkor ér 2 sárgát, ha a játékos úgy kapta. ha pl durva szabálytalanság után egyből a piros villan, az nem számít 2 sárgának.
2023. jún. 18. 07:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Az unibeten az egybol piros 3at er, a ket sargas piros ertelemszeruen 2t

De mindnehol van szabalyzat, el kell olvasni.

2023. jún. 19. 14:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Tess, 1perc google

Nézzük meg, hogy az elnevezés megváltoztatásával egyidejűleg mi változik még! A büntetőlapok száma az adott mérkőzésen kiosztott sárga lap(ok) és piros lap(ok) száma alapján határozható meg. Ha egy játékos sárga lapot kap, az egy büntetőlapnak számít. Ha egy játékos piros lapot kap, az kettő büntetőlapnak számít. Ha egy játékos egy sárga és egy piros lapot kap, az összesen három büntetőlapnak számít. Amennyiben egy játékos két sárga lapot követően kap piros lapot, összesen az is három büntetőlapnak számít. Fontos tudnivaló tehát az, hogy egy játékos egy mérkőzés során legfeljebb három büntetőlapot kaphat.

2023. jún. 19. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!