Hitelt felvenni sportfogadásra?
Sosem nyerek azzal a sz*rral és az összes pénz amit félretehettem volna elúszott. Ez az egyetlen megoldás, úgy érzem ennél már nincs lejjebb.
Már vagy 10 éve ez megy, csak a rezsit meg a kaját fizetem ki, sosincs semmi előrelépés semmiben.
Bár hozzáteszem nincs semmi célom vele, unaloműzésnek indult mégis annyira bántja az egómat, hogy egyszerűen nem lehet így kiszállni.
2 megoldás van: vagy hitelt veszek fel, vagy néhány évig spórolok és úgy teszek egyetlen utolsó fogadást. Amit mindenképpen millió feletti összeggel kéne és utána visszanyerem az életem.
31 F
41# a duplázás nem feltétlen rossz,
a kérdés mit játszottál ?
Na, akkor a te kérdésednél írtam a 11es fóbiámról.
Látod, igaz más rormában, de itt is megvolt.
"tegnapra volt tuti tipp 100%os"
Inkább foglalkozz valami értelmes dologgal.
54# köszi, de ezt nehéz megérteni,
február óta 24 sorozat futott, ahol mind a 24 nyerővel zárt, és itt a nyerő tipp a döntetlen.
mai Argentína
Liga Professional
idáig 3 meccs volt
0-0 ; 2-2 ; 0-0
21:30 -kor kezd a negyedik, az is döntetlen lesz ?
54# az ilyenek begyűjtése, értelmes, elgondolkodtató dolog ...
vége a 4. argentin meccsnek is.
0-0 lett az eredmény.
hajnalban folytatták:
az 5. meccs 0-1 lett, de a
6. megint döntetlenre végződött 0-0
"2 megoldás van: vagy hitelt veszek fel, vagy néhány évig spórolok és úgy teszek egyetlen utolsó fogadást. Amit mindenképpen millió feletti összeggel kéne és utána visszanyerem az életem."
Alkoholista leszel. De inkább már vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!