Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hitelt felvenni sportfogadásra?

Hitelt felvenni sportfogadásra?

Figyelt kérdés

Sosem nyerek azzal a sz*rral és az összes pénz amit félretehettem volna elúszott. Ez az egyetlen megoldás, úgy érzem ennél már nincs lejjebb.

Már vagy 10 éve ez megy, csak a rezsit meg a kaját fizetem ki, sosincs semmi előrelépés semmiben.

Bár hozzáteszem nincs semmi célom vele, unaloműzésnek indult mégis annyira bántja az egómat, hogy egyszerűen nem lehet így kiszállni.

2 megoldás van: vagy hitelt veszek fel, vagy néhány évig spórolok és úgy teszek egyetlen utolsó fogadást. Amit mindenképpen millió feletti összeggel kéne és utána visszanyerem az életem.

31 F

2023. jún. 15. 20:06
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
100%

... a nagy tét reklámnak is jó volt a Casinónak, tehát elfogadták a tétet...

... pörög a golyó...

... pörög és piros lett.

Megduplázta a vagyonát.

Az ingóságait visszavásárolta és most már pénze is volt amiből szépen élhetett.

Az eleje talán az volt, hogy munkanélküli lett, kp. nélkül.

2023. júl. 7. 19:31
 32/61 anonim ***** válasza:
0%

#30 #31

Nem kötöszködésből, de ez egy szarabb szabadvers?

2023. júl. 7. 19:36
 33/61 anonim ***** válasza:
100%

... ez volt a jó történet.

A másik:

a pénzre vigyázó őr, könnyen hozzáfért 61millió forinthoz,

volt egy tuti tippmix tippje, egy amerikai kosár meccs,

a lottózó bezárt, hogy az ő tippjét be tudják könyvelni a gépbe, mert ehhez rengeteg szelvény kellett, az odds 1.7 volt tehát ha másnap visszaviszi a helyére a 61milliót, neki lett volna 42millió nyeresége.

A mindig győztes csapat most kikapott, a pénzőr pedig most sitten van.

2023. júl. 7. 19:39
 34/61 anonim ***** válasza:
100%

61_lopott_milliot_bukott_egyetlen_fogadassal

[link]

2023. júl. 7. 19:41
 35/61 anonim ***** válasza:
52%
32# a másik talán szebb lesz...
2023. júl. 7. 19:42
 36/61 anonim ***** válasza:

Lol ezt a linket megnéztem.

Erről nem is hallottam.

Ciki, meg durva ilyen függőség... de lenyúlt 61 milliót, moziban meg megvárta az eredményt? Kemény.

2023. júl. 7. 20:11
 37/61 anonim ***** válasza:
100%

"a lottózó bezárt, hogy az ő tippjét be tudják könyvelni a gépbe, mert ehhez rengeteg szelvény kellett, az odds 1.7 volt tehát ha másnap visszaviszi a helyére a 61milliót, neki lett volna 42millió nyeresége."

Hiába nyerte volna meg, nem tudta volna élvezni, hiszen lefoglalták volna tőle a teljes pénzt, a sikkasztott pénzt és a nyereményt is. Erre nem gondolt hősünk. Ilyen az, amikor annyi a terved 61 millió elsikkasztott pénzzel, hogy felteszed tippmixre és beülsz a moziba...

2023. júl. 8. 16:40
 38/61 anonim ***** válasza:
31%
felvette volna a nyereményt, és a 61milliót visszatette volna ...
2023. júl. 8. 17:57
 39/61 anonim ***** válasza:

Nem tervezési szándékkal, de ez most hogyan működött a valóságban?

Írják hogy a lottozót kiürítették meg átkísérték másikba, hogy "könyvelni tudják" a szelvényeket?

Akkor is 100 ezer volt a szelvényenkénti max., vagy itt a cikk ezen részénél én valamit félreértek?

2023. júl. 8. 18:50
 40/61 anonim ***** válasza:
100%
Eleve már az se kóser, hogy ki az a barom, aki 61 millióval meg akar fogadni egyetlen eseményt. Már ennek szemet kellett volna szúrnia az Szrt. dolgozóinak és ráhívni a kölökre a rendőrséget igazoltassák és számoltassák be, honnan van a pénz. Vagy az Szrt-re nem vonatkoznak a pénzmosás elleni törvények, csak a bankokra? Vicces... :D
2023. júl. 8. 21:09
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!