Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a cél azzal,hogy a postákon...

Mi a cél azzal,hogy a postákon már újságot sem lehet venni?

Figyelt kérdés
Ebben mi a logika? Miért építik le a postákat is?

2023. jún. 12. 22:15
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Az, hogy alig vesznek az emberek már újságot és ezért nem hoz elég bevételt a postának.
2023. jún. 12. 22:20
 2/10 anonim ***** válasza:
58%
20 éve nem vettem újságot...
2023. jún. 12. 22:29
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Új vezetés van, próbálnak gazdaságosabban működni.
2023. jún. 12. 22:32
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Megsporolnak egy csomo helyet, idot azzal hogy nem kell kitenni, cserelgetni, begyujteni az el nem adottat, stb. stb. stb. Eladni alig adnak el print ujsagot ugy altalaban is. Haszon amugy is alig volt rajta, szoval tiszta rafizetes.
2023. jún. 12. 23:40
 5/10 anonim ***** válasza:
40%
Ki a franc vesz még újságot az öreg nyuggereken kívül?
2023. jún. 13. 07:56
 6/10 A kérdező kommentje:

Én vagyok az a franc aki néha vesz magazint vagy egy-egy napilapot. Tudom hatalmas bűn, hogy nem a telefonomba vagyok belebolondulva. :)

Szeretek olvasgatni normál papír alapon. Könyvet is.

Köszi a válaszokat! Mikor nem tudtam, hogy ez egy új szabályozás és bementem arra a postára ahova gyakran járok, olyan üres volt,azt hittem ezt is bezárják.

2023. jún. 13. 08:44
 7/10 anonim ***** válasza:
49%

Senki nem mondta, hogy bűn, csak nem értem a logikát, hogy ami legálisan ingyen is elérhető a neten, azért miért fizetsz.

És itt nem a telefonba-belebolondulásról van szó, és sem azon olvasok, hanem tableten.

2023. jún. 13. 09:16
 8/10 A kérdező kommentje:

Én szeretem papír alapon ahogy leírtam. Egész nap gép előtt dolgozok, a szemem fárad estére. Hétvégén szívesebben olvasok egy könyvet vagy magazint.

Csak azért válaszoltam, mert nem értem ezen az oldalon miért mindig mindenre az a reakció, hogy ki a franc?

Szerintem azt a pár száz, vagy ezer forintot ki tudom fizetni valahogy, amennyibe kerül egy könyv vagy újság. Ilyenért leszólni. :)

2023. jún. 13. 09:33
 9/10 anonim ***** válasza:
75%

Így van, már csak ott "éri meg" ahol egyéb termékek is vannak, a "csak beszaladok egy újságért" vevő vesz még ezt-azt vagy igénybe vesz egyéb szolgáltatást. Ezért szűnnek meg az ujsagarus bódék is és ezért szorul vissza az egész gyakorlatilag a nagy áruházak ujságosztályara esetleg nagyobb Inmedio és hasonló üzletekbe.

A posta ott spórol ahol tud, mivel az EU-ban nem engedélyezett az ilyen cégek állami támogatása. Rámennek a csomagküldésre amihez egyébként is értenek, jól is teszik.

Én sem értem a nyuggerezést, én is szoktam engem érdeklő témákban printer lapokat venni, nem elérhető ugyanaz az infó a neten, pláne nem ingyen, és végképp nem ilyen jól strukturált formában. A fílingről már nem is beszélve.

De néha még napilapot is szoktam, egyszerűen menőbb, kényelmesebb, és le lehet szólni de szerintem környezetbarátabb is.

#nemvagyoknyugger

2023. jún. 13. 10:16
 10/10 anonim ***** válasza:
85%

Nem kell foglalkozni azokkal a hszekkel.:)

Valószínűleg akkor jársz a legjobban ha előfizetsz azokra amiket veszel rendszeresen.

2023. jún. 13. 11:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!