A Vinted alkalmazáson ha nincs bankszámlám és nem is szeretnék, tudom az eladott ruháimért kapott összeget készpénzben megkapni?
Bankszámlára utalják ki. De esetleg nyiss Wise számlát, annak nincs semmi díja, magyar bankszámlaszámod lesz, 3x8 karakteres és ingyenes.
Persze onnan is ki kellene utalnod valahova nyilván.
Másik opció, hogy barát, haver, családtag számlájára utaltatod ki.
Harmadik opció pedig, hogy nem utaltatod ki, hanem az egyenleged a Vinteden levásárolod, mert a mások által meghirdetett dolgokat ki lehet fizetni vele, ha vásárolsz.
Úgyse adsz el semmit Vinteden, mit izgulsz? Az összes ismerősöm csak hirdet rajta, de még nem adtak el semmit. :)
Amúgy miért nem akarsz bankszámlát? Hova kapod a fizetésed? Vagy végrehajtás van ellened, attól félsz?
7-es: Én már négy ruhát eladtam a Vinteden, pedig nemrég óta használom. Reális áron hirdettem őket, és nem párszáz forintért persze!
8-as: Hülyeségeket írsz. Online fizetni, kártyával fizetni, utalni hogy akarsz bankszámla nélkül szocho ide vagy oda?
Folyószámlán lekötetlenül tartott pénzzel lehet fizetni. Arra pedig eddig sem volt kamat illetve 15 éve is csak 0,1% meg ilyenek. Itt a szocho mindegy is.
Megtakarításokat pedig tarthatsz máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!