Ha valaki eladott egy arany nyakláncot pl egy zálogosnál azt nyilvántartják ki volt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mamámtól kaptam egy arany nyakláncot még kb fél éve, eltettem mivel a kapocsa nem volt jó és mondta hogy vigyem el majd megjavíttatni ha szeretném hordani. eddig nem vittem mert halogattam. eltettem egy helyre ahol jó helye volt. a mai napon vettem észre hogy eltűnt. A féltestvérem nemrég költözött haza és ő tipikusan mindent elcsórt tőlem és a szüleimtől is gyakran. azon gondolkodtam hogy nem-e eladhatta a városunkban lévő zálogban....nem egy szimpla arany nyaklánc volt hanem egy egyedileg készített nyaklánc volt.
2022. okt. 31. 16:53
1/12 anonim válasza:
Sajnos, nem adnak ki adatokat arról, aki betesz zálogba, vagy elad.
2/12 anonim válasza:
Csak a tesód tudja kivenni ha egyáltalán ő vitte el.
3/12 A kérdező kommentje:
Ohh azért köszönöm :((
2022. okt. 31. 17:15
4/12 qkker1 válasza:
"Sajnos, nem adnak ki adatokat arról, aki betesz zálogba, vagy elad."
Legalábbis magánszemélynek.
Rendőrségnek kötelesek kiadni még a biztonsági kamera felvételeit is, de ahhoz fel kell jelenteni a féltesót.
5/12 anonim válasza:
Pontosabban nem a tesót kell feljelenteni, hanem az ékszer eltűnése miatt feljelentést tenni.
6/12 anonim válasza:
Folyt. ismeretlen tettes ellen.
8/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma kiderült hogy tényleg ő tette, a gépemen bejelentkezve maradt a facejan, onnan meg a baratjaval keresett beszelgetesekben megtalaltam hogy o adta el egy zalogosnal. Oszinten szolva nem tudom hogy mit csinaljak, gondolom visszavenni nem tudjuk mar azokt…
2022. nov. 3. 18:35
9/12 anonim válasza:
Rendőrség. Vagy lépni tudnak, vagy nem.
10/12 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a segitseget mindenkinek
2022. nov. 3. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!