Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha valaki eladott egy arany...

Ha valaki eladott egy arany nyakláncot pl egy zálogosnál azt nyilvántartják ki volt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mamámtól kaptam egy arany nyakláncot még kb fél éve, eltettem mivel a kapocsa nem volt jó és mondta hogy vigyem el majd megjavíttatni ha szeretném hordani. eddig nem vittem mert halogattam. eltettem egy helyre ahol jó helye volt. a mai napon vettem észre hogy eltűnt. A féltestvérem nemrég költözött haza és ő tipikusan mindent elcsórt tőlem és a szüleimtől is gyakran. azon gondolkodtam hogy nem-e eladhatta a városunkban lévő zálogban....nem egy szimpla arany nyaklánc volt hanem egy egyedileg készített nyaklánc volt.

2022. okt. 31. 16:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos, nem adnak ki adatokat arról, aki betesz zálogba, vagy elad.
2022. okt. 31. 17:01
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak a tesód tudja kivenni ha egyáltalán ő vitte el.
2022. okt. 31. 17:09
 3/12 A kérdező kommentje:
Ohh azért köszönöm :((
2022. okt. 31. 17:15
 4/12 qkker1 ***** válasza:
100%

"Sajnos, nem adnak ki adatokat arról, aki betesz zálogba, vagy elad."

Legalábbis magánszemélynek.

Rendőrségnek kötelesek kiadni még a biztonsági kamera felvételeit is, de ahhoz fel kell jelenteni a féltesót.

2022. okt. 31. 18:06
 5/12 anonim ***** válasza:
Pontosabban nem a tesót kell feljelenteni, hanem az ékszer eltűnése miatt feljelentést tenni.
2022. okt. 31. 18:55
 6/12 anonim ***** válasza:
Folyt. ismeretlen tettes ellen.
2022. okt. 31. 18:55
 7/12 qkker1 ***** válasza:
Jogos.
2022. okt. 31. 19:05
 8/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma kiderült hogy tényleg ő tette, a gépemen bejelentkezve maradt a facejan, onnan meg a baratjaval keresett beszelgetesekben megtalaltam hogy o adta el egy zalogosnal. Oszinten szolva nem tudom hogy mit csinaljak, gondolom visszavenni nem tudjuk mar azokt…
2022. nov. 3. 18:35
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Rendőrség. Vagy lépni tudnak, vagy nem.
2022. nov. 3. 18:57
 10/12 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a segitseget mindenkinek
2022. nov. 3. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!