Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi van,ha nem fizetem ki az...

Mi van,ha nem fizetem ki az Ausztriából jött autópálya matrica büntetést ?

Figyelt kérdés
Vettem matricát, de elfelejtettem időben felragasztani, így valamelyik kapunál sajnos bemértek. Blokkom persze nincs meg.120 euró. Mi történik ha nem fizetem ki? Megúszhatom? Többet nem megyek Ausztriába..

2023. jún. 6. 18:11
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Ha már egyszer megtaláltak, akkor a késedelmi kamattal is megtalálnak.
2023. jún. 6. 19:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem fizeted ki.

Majd behajtjak.

2023. jún. 6. 22:15
 3/6 anonim ***** válasza:
31%

Nos, próbáld nekik bullshitelni hogy márpedig volt matricád, de nem olvasta le a gagyi gépük rendesen. (és akkor be is mutathatod nekik :D)

Hátha...

2023. jún. 6. 23:09
 4/6 anonim ***** válasza:
92%
Nem jó stratégia! Fizesd ki, mert exponenciálisan (hatványozottan) ugrik meg minden bírság Ausztriában, ha nem fizetsz! Ha az első csekkel megtaláltak, akkor nyugodt lehetsz, hogy a többivel is meg fognak találni!
2023. jún. 8. 07:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki, befizettem
2023. jún. 9. 08:09
 6/6 Impostor válasza:
Nem hinném, hogy az osztrák matricát kamera tudná ellenőrizni. Van rajta ugyan sorszám, de nagyon kicsi. Nem lehet, hogy fizetős alagutat használtál? Ott viszont biztosan ellenőriz kamera és külön kell a díjat fizetni.
2023. aug. 18. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!