Történt már ilyen valakivel? (OTP Smartbank, autópálya matrica vásárlás)
Még szeptemberben próbáltam autópálya matricát venni OTP Smartbankon keresztül, de a véglegesítés után hibát írt ki, vagy nem elérhető a funkció vagy valami hasonlót, pénzt nem vont le. Második próbálkozás után megvettem végül máshol.
Nemrég (nov. közepe felé) megjelent két "Vásárlás kártyával" tranzakció a számlámon, mindkettő az autópálya matrica összege pluszban(!), közleményben Autópálya matrica, és a szeptemberi vásárlás (próbálkozás) dátuma. Rá pár napra ugyanez a két tranzakció csak negatívban, tehát levonta ugyanazt az összeget ami előtte jött. Ez így rendben is lenne, csak az a baj hogy tegnap megint jött két ilyen tranzakció, most negatívban, így már duplán vonta le azt az összeget amit nemrég valószínűleg véletlen kaptam.
Érdemes lehet bemenni az OTP-be rákérdezni, vagy előbb-utóbb visszautalják ezt az összeget is? Van valakinek ötlete ezzel kapcsolatban?
nálam meg azt se engedte kiválasztani, hogy melyik megyére vagyek és milyen járműre, mert nem voltak olyan menüpontok se, de már, már a fizetés gombot csilli-villin kiemelte...
e szempontból használhatatlan, ha én ha ennék egy tál betűlevest, jobb programot sz...nék, mindemellett még az új appjuk béta fázisban volt és tiszta hibás hulladék volt, de a régi appban felugró ablak már a frissítésre kényszerített!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!