Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Történt már ilyen valakivel?...

Történt már ilyen valakivel? (OTP Smartbank, autópálya matrica vásárlás)

Figyelt kérdés

Még szeptemberben próbáltam autópálya matricát venni OTP Smartbankon keresztül, de a véglegesítés után hibát írt ki, vagy nem elérhető a funkció vagy valami hasonlót, pénzt nem vont le. Második próbálkozás után megvettem végül máshol.

Nemrég (nov. közepe felé) megjelent két "Vásárlás kártyával" tranzakció a számlámon, mindkettő az autópálya matrica összege pluszban(!), közleményben Autópálya matrica, és a szeptemberi vásárlás (próbálkozás) dátuma. Rá pár napra ugyanez a két tranzakció csak negatívban, tehát levonta ugyanazt az összeget ami előtte jött. Ez így rendben is lenne, csak az a baj hogy tegnap megint jött két ilyen tranzakció, most negatívban, így már duplán vonta le azt az összeget amit nemrég valószínűleg véletlen kaptam.

Érdemes lehet bemenni az OTP-be rákérdezni, vagy előbb-utóbb visszautalják ezt az összeget is? Van valakinek ötlete ezzel kapcsolatban?

2021. dec. 4. 11:06
 1/4 anonim ***** válasza:
49%
Mi akadályoz abban, hogy felhívd az otp ügyfélszolgálatot?
2021. dec. 4. 11:58
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
Kérdezd meg a telefonos ügyfélszolgálaton, ezt sem mi, sem te nem tudod egyedül megoldani.
2021. dec. 4. 16:09
 3/4 anonim ***** válasza:
35%

nálam meg azt se engedte kiválasztani, hogy melyik megyére vagyek és milyen járműre, mert nem voltak olyan menüpontok se, de már, már a fizetés gombot csilli-villin kiemelte...

e szempontból használhatatlan, ha én ha ennék egy tál betűlevest, jobb programot sz...nék, mindemellett még az új appjuk béta fázisban volt és tiszta hibás hulladék volt, de a régi appban felugró ablak már a frissítésre kényszerített!

2021. dec. 4. 21:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha tranzakció értesítést kaptál, akkor visszakaptad a pénzt is.
2021. dec. 6. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!