Autopalya matricat hol tudom ellenorizni?
Figyelt kérdés
Vettel nekem egy benzinkuton.Viszont nem voltam ott a vasarlasnal.Nalam a 2 papir amit adtak szerepel rajta a rendszamom de le akartam kerdezni es azt irta nincs ervenyes matricam amit online vagy sms-ben vettem.Ha benzinkuton vettem hol tudom ellenorizni hogy biztos jo e?Palyan lattam egy rendort de nem jott utanam.Pedig elvileg ha nem ervenyes akkor kellene hogy jojjon nem?2020. júl. 12. 12:45
1/2 belapus válasza:
Nem kell, hogy utánad menjen.Ha nem érvényes majd kapsz egy levelet a NÚSZ-tól, benne a befizetendő összeggel.
Megnéztem két olyan szolgáltatást, ahol azt ígérik lekérdezhetőek az érvényességek, de mindkét oldalon jelezték, hogy adott értékesítési helyeken ( például benzinkút ) vásárolt matricákról ők NEM tudnak információt adni.A NÚSZ igen.
Alapból a nyugtán rajta kell lennie a rendszámnak és az érvényességi időnek, a kategóriának.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen ezek mind rajta vannak, csak meg akarnék bizonyosodni róla hogy biztos minden rendben van e és egész Magyarország területére érvényes e
2020. júl. 12. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!