Váltanál munkát, ha nincs semmi teendőd és otthonról kell "dolgoz"?
Home-office, és a gyakorlatban semmi munka, tehát otthon kell legyek, aludni természetesen nem lehet mert az irodai chat-re reagálni kell, de amúgy konkrétan munka nincs.
= nincs semmi sikerélményed, nap végére egyáltalán nem fáradsz ki, napi 3x felmosol, heti 5x nagytakarítást csinálsz, már nincs mit tegyél-vegyél otthon..
Már túl vagyok a hónapokig tartó nyelvtanuláson, a filmezésen, az otthoni tornázáson stb.
Azon gondolkodok, hogy váltok, de vajon jó ötlet?
Jobb fizetés lenne, és emberek között lennék. Illetve sikerélményem lenne.
2-es, például? Főzés, olvasás, zene hallgatáson kívül.. ?
Király, álommeló, nem hagynám ott.
Egyetlen valós kockázatot rejt, hogy megszűnik ez az idilli állapot, te meg ott állsz tapasztalat nélkül - pontosabban egy kihagyott lehetőséggel ami az ottani tapasztalat lett volna.
Bár nem tudjuk mi a háttér, de én megtanulnék mindent a cégről, amit lehet, gyártanám a fájlokat, vagy akár a munkát saját magamnak excel stb. oktatóvideókat néznék.
Lehangoló tud lenni ez is de ennek legalább van értelme.
A legtöbb munkahely hátránya hogy pont tanulni és rendszerezni a dolgokat nem hagyják, csak esztelenül darálni.
Szóval én a helyedben rendszereznék és tanulnak, de úgy hogy legyen értelme is!
Nem váltanék.
Ingyen pénz.
Ennek nincs jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!