Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Segítsen valaki legyszi aki...

Segítsen valaki legyszi aki otthonról webkamerazik. Sos ?

Figyelt kérdés
2023. jan. 2. 15:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Írd le a kérdést, akkor lehet tudnánk segíteni.
2023. jan. 2. 15:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Hogy melyik oldalon érdemes fent lenni és hogy mennyit lehet keresni egy hónapban mennyi óra munkával? El kell kezdenem valamit dolgozni azonnal de két picivel vagyok itthon egyedül nevelem őket és valami itthoni megoldás kéne.. nem új a dolog régen csináltam 2 hónapot stúdióban de gondolom az tok Mas
2023. jan. 2. 22:04
 3/7 A kérdező kommentje:
(Erotikus webkam)
2023. jan. 2. 22:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Ezt így nem lehet megmondani, melyik oldalon érdemes fent lenni, mert van aki az egyik oldalon többszáz eurót megkeres, addig más ugyanott, ugyanabban az időben semmit. Illetve lehetnek nagyon jó napjaid egy oldalon, máskor meg alig keresel valamit.

De ha dolgoztál stúdióban, tudnod kell, hogy működik ez, illetve azt is, hogy neked melyik oldal ment jól.

Azt mondanám, legyél fenn annyi oldalon egyszerre, amennyit elbír a géped, így van a legtöbb esélyed pénzt keresni.

Átlagos kelet-európai lányok általában 10-30 eurót keresnek óránként. Ha vannak jó törzsvendégeid, és sok képet, videót is eladsz, akkor lehet jóval több is.

2023. jan. 6. 14:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Uccso te ebből élsz? Köszi a választ amúgy!
2023. jan. 6. 22:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, én ebből élek.
2023. jan. 7. 01:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Tudsz írni privit?
2023. jan. 10. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!