Webcam modellek, Chaturbate használók, ti hogy oldjátok meg a kifizetést?
Valaki tudna nekem segíteni lépésről lépésre? Most ott tartok, hogy Chaturbate-n kiakarom tölteni a "Payment Information Form"-ot. A Paxumot választottam, mint kifizetési formát. Viszont itt akadtam el.
Ténylegesen évi 50$ a díja, hogy használhassam? Illetve, ha oda átküldtem a tokenjeimet (dollárban, euróban, bármibe átkonvertálva) akkor már rendesen utalhatom is át a bankszámlámra forintba?
Jó lenne valakivel kapcsolatban maradni, aki webkamera modell, hogy segítséget kérhessek mert kicsit el vagyok veszve.
A Wire-t felajánlja, de azt (kevésbé, a többit se nagyon) ismerem.
Annyit ír a Chaturbate, hogy ott 40$ a processing fee. Gondolom akkor itt is kell lennie éves díjnak ezenfelül, amit elég soknak érzek. Vagy tévedek?
4-es válaszoló:
ACH Account Number-t és ACH Routing Number-t kér csak. Meg ugye a bank nevét és a számla típusát.
Többieknek: Hát evvan'. Ku**@nak is lennie kell valakinek :D Szerencsére ezt a nyomort én élem meg, nem ti.
8-as:
Köszönöm a linket! Ezt megtaláltam, de sajnos nem jutottam előrébb :( A "mire" része megvan, a hogyan részével van probléma.
Én nem tudok róla, hogy lenne a Paxumnak éves díja.
De ha a kártyájukat megrendeled, az valóban 44.95 USD évente, ha pedig havi egy SEPA vagy EFT utalást kérsz, annak 5USD a díja, így évente 60 USD költséggel jár. Illetve, ha 6 hónapon át nem volt semmilyen tranzakciód, akkor is elkezdenek havi 5 USD díjjal sarcolni.
Én annak idején euróban vettem ki a pénzemet a Paxumról egy euró számlára, jól működött. Lehet, azóta forint kifizetési lehetőség is van, ezt nem.tudom, mert áttértem az Epaymentsre, ami lényegesen olcsóbb.(0.5 euró a SEPA utalás díja szemben a Paxum 5 dollárjával.)
Ha a Chaturbate felajánlja az Epayments-t, mint fizetési lehetőséget, javaslom, válaszd inkább azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!