Ha nyernél vagy kapnál valakitől 1.5 milliárd forintot
mit csinálnál vele?
Figyelt kérdés
Én vennék egy lakást Budapesten és valahol máshol Magyarországon, azokat kiadnám.
Elköltöznék az USA-ba, ott vennék egy házat kb 200 millióért (500 ezer dollar körül) és ha úgy van akkor veszek még 1-2 lepukkant házat, azokat felújítom és kiadom őket.
Elmennék nyugdíjba és végre tőzsdézhetnék és utazgathatnék kedvemre olyan nőkkel, akikről eddig csak álmodtam.
2023. máj. 21. 23:15
4/21 anonim válasza:
Hasonlóan csinálnám mint te csak nem USA-ba mennék (mert nekem nem szimpatikus) hanem inkább egy olasz tengerparton vennék ingatlant.
2023. máj. 22. 01:15
5/21 anonim válasza:
Nem gazdálkodásra egy "tanya", jó állagból modernizálnám, kevésbé jóból újjáépíteném, erdősíteném és televágnám vadvirággal, berendezném a zeneműhelyemet és a labortiszta sörfőző konyhámat, aztán 2 vlog indul.
2023. máj. 22. 06:26
6/21 anonim válasza:
Kb. 500 millióból vásárolnék befektetési célú ingatlanokat és részvényeket. 150-et félreraknék alacsony kockázatú befektetésekbe, egy 100-ast pedig félreraknék arra, hogy rövidtávon felhasználjam (vállalkozás indítása, tanulmányok, stb.), a másik felét pedig jótékony célra ajánlanám. Ha pedig van egy biztos hátterem, akkor visszamennék tanítani.
2023. máj. 22. 06:54
7/21 anonim válasza:
Biztos hogy nem mennék az USA ba
2023. máj. 22. 07:26
8/21 anonim válasza:
Ezekkel a paraméterekkel be sem engednének az USA-ba, ahol ráadásul havi 2-3 ezer dollárból nyomoroghatnál a felsorolt ingatlanok kiadásából. Eléggé el vagy tévedve.
2023. máj. 22. 08:16
9/21 A kérdező kommentje:
De, beengednének
2023. máj. 22. 11:42
10/21 anonim válasza:
Visszafizetném az adósságaimat, megvenném a teljes házat aminek az egyik lakásában lakok, összenyitnám a szomszéd kéglivel, egy másikat pedig airbnb-n kiadnék ugyanezen a szinten. A többiek meglévő bérlőknek való kiadásából finanszíroznám a további műveleteket: a teljes ház kiglancolása pincétől a tetőig, a 'saját' szárnyam és emeletem fullos kéglivé alakítása padlástérrel, tetőterasszal, szaunával stb. együtt. A nem-sajá részekben olyan vállalkozásoknak adnék helyet, amikkel tudok azonosulni: közösségi iroda, specialty kávézó stb. plusz még néhány apartman a többi szinten is.
Innentől már leginkább a ház bevételeiből élnék, valamint vennék egy tanyát hasonló célokra mint az 5-ös.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!