Egyet èrtetek azzal hogy Amerikában a dollármilliomosok ès a dollár milliárdosok nem hagynak a gyerekeikre pènzt?
Ez nem jellemzo.
Sok olyan gazdag ember hazanal dolgoztam kint akik elkenyeztetik a gyerekeiket. 18-20 eves gyereknek Mustang GT-je van, BMW vagy amilyet epp akart.
Biztos vagyok benne hogy hagynak a gyerekeikre penzt. Miert lenne az nekik jo ha odaadomanyozzak egy idegennek?
A milliomosok többnyire a gyermekeikre hagyják, a milliárdosok nem vagy nem szokványos módon.
Nézz utána a családi trust szó jelentésének.
Nem azért lettek gazdagok mert hülyék, ott is van örökösödési adó. Ezzel a családi trust-el elkerülhető az örökösök nagyobb vagyonvesztése (adóztatása).
"A sikeres és gazdaságilag is meghatározó családok, mint például a Rothschild és a Rockefeller család, a Cayzer és a Gates család, a Motorolát birtokló Galvin testvérpár, illetve a Hasbro-tulajdonos Hassenfeld testvérek, mind a trust, azaz a bizalmi vagyonkezelés intézményét használják a családi vagyon kezelésére. Nem csupán a szupergazdagok, hanem nagyon sok tehetős család is a trustot választja annak érdekében, hogy a vagyonát kezelje, és ezáltal lehetővé tegye annak a generációkon átívelő védelmét és gyarapítását."
Pont most láttam a 2023 január 9 fokusz reklámát azaz a holnapit amiben ezzel fognak foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!