Egyet èrtetek azzal hogy Amerikában a dollármilliomosok ès a dollár milliárdosok nem hagynak a gyerekeikre pènzt?
Figyelt kérdés
Ezt már többször is hallottam ès utána is olvastam hogy azért cselekszenek így mert a gyerekeknek is meg kell a pénzèrt dolgozni,èn ezt meg is èrtem de ha gazdag lennék nem csinálnám meg ezt a gyerekemmel hogy semmit nem hagyok rá2022. dec. 16. 08:52
11/11 anonim válasza:
Mindenki a gyerekeire hagyja a pénzt. Ugy tesznek mintha eladomanyoznak a pénzt, de csak egyik zsebükből a másikba teszik. Így kerülik el az örökösödési adót.
Úgy bírom a kis férgeket akik azt hiszik hogy Bill Gates vagy Mészáros Lőrinc egy filantróp csak mert a saját alapitvanyukba is tesznek oenzt adóelkerülés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!